![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ΕΕΕ δεν χάθηκε και ο κόσμος.. 1 νούμερο κάτω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απαιχτο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενω ο Λαζο που πηγε τα εκανε καλυτερα ε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια την ειχα πατησει και εγω στα νιατα μου . Νομιζα οτι μου εκανε καψονι ο επιλοχιας για να με δοκιμασει . Οντως θυμομουν λαθος αριθμο αλλα και 5 - 10 μερες φυλακη , θα τρελαθουμε . Εγω την ειχα γλυτωσει μια μια απλη αναφορα ...
Παντως καργα γελιο . Ωραιο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΕΕΕ βάση του ανέκδοτου ``και άλλο πέντε`` θα το θυμόταν σίγουρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα βλεπουμε και γελαμε απο την καλλιτεχνικη μερια γιατι αν το δουμε αλλιως οπως σωστα παρατηρησες ολοι αυτοι οι κυριοι ειναι για πολλες κλοτσιες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ την ίδια απορία εχω ...
Πάντως γελάμε τώρα (και εγώ μαζί) αλλά αν το δούμε σοβαρά το θέμα ..... είμαστε τουλάχιστον για κλάματα ..... |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι αλητεια απαιδευτοι ανθρωποι να χλεβαζουν και να ειρωνευοντε.
Ειναι επισης επικυνδινο να υπαρχουν καί βλακες οι οποιοι τους ακολουθουν και τους πιστευουν. Απο χιουμοριστικης πλευρας ειναι αστειο αλλα διαβασε παρακατω τι μου συνεβει στην Θηβα. Πρωτη σκοπια λοιπον,μεσημερι στον ορχο. Τρελο μαχιμη ο δικο σου με ραδιοφωνακι κρουασαν και πορτοκαλαδα, τσουπ σκαει Ανθυπολοχαγος μ.Αλατακης. Ο τυπος απο τους πιο ψαρωτικους εκει μεσα την σεζον την οποια υπηρετησα. Αφου μας ειχε κανενα 20λεπτο να μας λεει το πως κανουμε χρηση του κοντακιου σε περιπτωση που δεν απανταει ο ερχομενος αγνωστος προς την σκοπια,διαδραματιζεται η παρακατο σκηνη. Τονιζω το επιθετο του γιατι εχει σημασια. Μ.Αλατακης. -Αλτ τις ει? -Εφοδος. -Προχωρει εφοδευον.......Αλτ...... -Αυγο(συνθημα) -Επανελαβε το αληθες) -Αυγο(και προχωραει) νομιζοντας οτι η8ελε να με ψαρωσει, προβαλω το κοντακι και με δυνατη φωνη 3 το μεσημερι ξαναλεω. -Επανελαβε το αληθες. Απορια γεματος ο Αλατακης μου λεει -Αυτο ειναι το αληθες αγορι μου. -Δεν ειναι.Αν δεν μου πειτε το πραγματικο θα χρησημοποιησω το κοντακι Τσαντιζεται. -Δες καλυτερα το συνθημα. Μεχρι να βγαλω το χαρτι μου λεει με απειλητικη φωνη -Ποιος εισαι συ? -Στρατιωτης πυροβολικου Περικλης Πιπεριδης 2003 Γ'ΕΣΣΟ κοκκαλο για λιγο. -Με κοροιδευεις ρε στραβαδι -Οχι κυριε ανθυπολοχαγε.Οριστε και το συνθημα του λεω. ''ΑΥΤΟ'' ειναι η λεξη. -Ποιος ######ς το υπογραψε αυτο το χαρτι? μου λεει? και απανταω -Η υπογραφη λεει. Ανθ/χος (πβ) Αλατακης Μιχαηλ. Και κοβομαι στα γελια. Ο τυπος κοκκινος σαν το πατζαρι λεει. -Ενταξη παιδι μου δεν εγινε τιποτα να δω ηθελα, να δω αν θα αντιδρασεις σωστα. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επιτέλους όλα τα ανταλλακτικά BMW στα Ελληνικά | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 45 | 30-12-2013 00:42 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 13:20 |
Επιτέλους E-Bay και στα Ελληνικά | billy_bmw | Κόσμος | 14 | 29-04-2009 02:02 |