![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παρά την πίεση των εξετάσεων η άριστη μαθήτητρια Στεφανία μας πέρασε στην Πάντειο
Να χαίρεσαι το καμάρι σου Αργυράκο(Argi) Πολλά συγχαρητήρια Στεφανία για την επιτυχία σου. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χίλια μπράβο!!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο στην Στεφανία και καλή σταδιοδρομία στην ζωή της !!!
Πολλά συγχαρητήρια και στον Αργύρη και την Φωτεινή !!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τα θερμά μου συνχαρητήτρια!!!!!Πάντα άξια και εις ανώτερα!!! ΥΓ:Ούτε απ έξω έχω περάσει!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mπραβο στο κοριτσι και στην οικογενεια.......
![]() Σε ποια σχολη περασε το κοριτσι Αργυρη??? η κορη μου ειναι στο τελευταιο ετος, κοινωνικη πολιτικη....οτι χρειαστειτε, ριξε τηλεφωνο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Αργυράκο και Φωτεινή !
Οι κόποι σας έπιασαν τόπο ! Μα πιο πολλά μπράβο, στο άξιο κορίτσι σας τη Στεφανία !!! Sent from my genious iPad mini, using Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, και γνωρίζω ότι η χαρά μου είναι και χαρά σας! ![]() Αλλά ακόμη δεν είμαστε 100% σίγουροι εάν θα είμαστε στην Πάντειο, μιας και, όπως θα γνωρίζετε, ΔΕΝ έχουν βγει ακόμη οι βάσεις... Πάντως θεωριτικά είμαστε μέσα, ΕΚΤΟΣ και εάν συμβεί κάτι τραγικό στις βάσεις... ![]() ![]() Εάν πέσουν και οι βάσεις πολύ ίσως πάμε και πιο πάνω... ![]() ![]() Είδομεν στα σίγουρα τον Αύγουστο! Και πάλι σας ευχαριστώ όλους .... ![]() ![]() * Κώστα (maniac), σε ευχαριστώ, εάν πάνε όλα καλά,
θα σε χρειαστούμε σίγουρα .... ![]() ![]() Τα φιλιά μου στην κυρία συμπεθέρα... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο και σε ανώτερα
![]() ![]() ![]() Αργύρη ετοιμάσου να ξηλωθείς ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |