![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Έχουμε και λέμε:
Η BMW έκανε όλη την εγκατάσταση πριν από 2-3 εβδομάδες στα καινούριου τύπου LED προβολάκια. Επειδή στη συσκευασία δεν είχε μπει ο καινούργιος αντάπτορας - φισα, το "άφησαν" με την προηγούμενη ΜΑΛΛΟΝ φισα. Στο ίντερνετ βρήκα αυτές τις οδηγίες οι οποίες προτείνουν κόψιμο του καλωδίου και ένωση της καινούριας φίσας - αντάπτορα. Καθώς τα σχήματα και οι περιγραφές ταιριάζουν αλλά όχι τα serial - part numbers από το manual που βρήκα θα ήθελα σας παρακαλώ την επιβεβαίωση σας. Την κόβω τη φισα που κρέμεται όπως βλέπετε στη μεσαία φωτογραφία ώστε να ενώσω την καινούρια φίσα ή κάνω μακακια; Last edited by georgios; 26-09-2013 at 18:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Τα χρώματα των καλωδίων να είναι συνδεδεμένα σωστά και όποια φίσσα βάλεις θα κάνει δουλειά....
Τί έχω κάνει εγώ ; Η εργοστασιακή καλωδίωση για προβολείς έβγαζε εργοστασιακές προφανώς φίσσες....πάνω εκεί θα κούμπωναν οι φίσσες των προβολέων. Εγώ όμως θα συνέδεα άλλο σετ led προβολέων...... Πήγα σε ηλεκτρολογείο λοιπόν και πήρα 2 αρσενικά και δύο θηλυκά φις. Έκοψα τα μαμά και συνέδεσα τα δικά μου. Το ίδιο έκανα και στα καλώδια των προβολέων. Οι απολήξεις της καλωδίωσης και αυτές των προβολέων είχαν πια ίδιου τύπου φίσσες και κούμπωσαν κανονικότατα..... Θα μπορούσα να πάρω τα φισσάκια της μαμάς αλλά θεώρησα υπερβολικό το έξοδο, εξάλλου μου αρέσει τα απλά να τα φτιάχνω μόνος μου !
|
|
|
|||
|
|||
|
υπαρχουν κατι εξαρτηματα που λεγονται "κλεφτες" στα ηλεκτρολογεια αυτοκινητων,
ή στα ηλεκτρονικα δεν κοβεις τιποτα και ενωνονται τα καλωδια μεταξυ τους , π.χ ThalassaShop. ΚΛΕΦΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Last edited by J-P-HELLAS; 26-09-2013 at 20:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Μα για να προσαρμόσω τον κλέφτη θα πρέπει να κόψω τη φίσα στην άκρη του καλωδίου της δεύτερης φωτογραφίας.
|
![]() |
|
|