![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
κολλητοs μου με r 1200 gs 2007με 38000 χλμ με τα 98 hp ακουει ξαφνικα θορυβο στον πισω τροχο.βρισκομαστε στο καπακι για να το ακουσει ο παλιοs και καλα!!! (εγω ειμαι ο παλιοs,κλαιν-μαιν) λοιπον το κανω βολτα και οντωs ακουγεται εντονοs θορυβοs(κατι σαν ρουλεμαν)οταν κραταs πατημενο το συμπλεκτη και το αφηνειs να ρολαρει, ο θορυβοs ακουγεται πολυ λιγοτερο.πεταγομαστε στην μαμα αντιπροσωπεια( θεσσαλια) να μαs πουνε μια γνωμη.αφου το κανει βολτα και ο τεχνικοs ακουμε τα μαντατα.στην καλυτερη περιπτωση μονο ρουλεμαν(200-300 ευρω)στην χειροτερη και πιο πιθανη να εχουνε φαγωθει και τα καρε που σημαινει 1000 ευρω επισκευη 1300 καινουριο + εργασια φυσικα.εχει σαλταρει ο κολλητοs. η χρηση που κανει ειναι-100 χλμ ημερησιοs εκτοs ποληs σε εθνικη οδο λογω δουλειαs με ταχυτητα 120-140 χλμ.τα service πριν την ωρα τουs,καθε 4000 χλμ λαδια,καθε 8000 φιλτρο-μπουζι-βαλβιδεs!!! αλλα,αλλα λεω, δεν αλλαξε ποτε βαλβολινεs(του ειπανε καθε 60000 αλλαγη)(ουτε εγω τιs αλλαξα που εχω 32000).μεσα στην πολη μπαινει ελαχιστα,χωμα ποτε.ακουμε γνωμεs,προτασειs,παρομοιεs καταστασειs,να πωs το μηχανακι δεν το αφησε τελικα στο service για να παρει και μια δευτερη γνωμη απο αλλη γειτονικη μαμα αντιπροσοπεια.δετ το αφησε για τον λογο του οτι δεν μπορει να πιστεψει το γεγονοs πωs εβγαλε τετοια βλαβη σε αυτα τα χλμ και με τετοια χρηση.σαλτα λεμε!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δες κι εδω http://www.gsforum.gr/showthread.php...B1%CE%BB%CE%B1 Last edited by GeorgeP; 14-08-2009 at 09:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχουμε κανένα νεώτερο Κώστα;
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι φιλε μου ακομη περιμενουμε,θα ενημερωσω αμεσωs.το απογευμα θα ξερουμε τα μαντατα.σημειωτεον ο κολλητοs αυριο εφευγε για διακοπεs!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε batalos αυτό το έπαθε φίλος με 1150.Άλλαξε ρουλεμάν και σταυρό(βρήκε μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση 150€).Ο μάστορας είπε ότι όταν λύσεις διαφορικό εκεί στο σταυρό υπάρχει μια ασφάλεια η οποία το κρατάει.Εάν δεν την κουμπώσεις σωστά τότε ξεκινάει να φθείρετε και καταλήγεις σε αυτό το αποτέλεσμα που περιγράφεις.Δυστηχώς δύσκολα βρίσκεις μάστορα σωστό σε όλα του.Έγω τουλάχιστον, ακόμα τον ψάχνω!!!
Last edited by kostasvar; 14-08-2009 at 17:18. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Οπως και να εχει ειναι μεγαλη πικρα για ολους τους κατοχους μοτοσυκλετων/αυτοκινητων κτλ, να καλουνται να πληρωσουν τα σπασμενα της καθε ΗΛΙΘΙΑΣ εταιρειας (που με τοσες δεκαετιες πειρας ειναι απαραδετο να συμβαινει) για τις λαθος "οδηγιες" που εχουν δωσει ![]() ![]() ![]() Αυτο που εχω να σου πω ειναι το εξης: Για τον φιλο σου ο χρονος δεν γυρναει πισω, ΟΜΩΣ εσυ προλαβαινεις. Αλλαξε τα λαδια σου αμεσως, οχι σημερα, αλλα εχθες!!! Γιατι στο λεω αυτο; Την Τεταρτη ειχα ανεβει στα Τρικαλα, σε φιλο μου γιατρο για βολτα. Ειναι κατοχος GS1200/2005 με περιπου 40000χλμ. Του αλλαξα τα λαδια πισω (για πρωτη φορα απο την ημερα που την αγορασε), οπως ειχα πριν λιγες μερες αλλαξει και στο δικο μου. Τα "λαδια" που του εβγαλα ηταν τραγικα ![]() ![]() ![]() Εσυ εχεις 32000χλμ. Αλλαξε τα! Προτεινω τον εξης τυπο λαδιου: RED LINE synthetic oil SAE 75W-140 (for use in manual transmissions, transaxles, & special rear drive racing differentials). Κοστος 17 ευρω το λιτρο (τοσο ειχε στις 06/02/09.Αγορασμενο απο τον Λαμπριανιδη). Ποσοτητα οπως εχουμε πει και γνωριζουμε πλεον ολοι 180ml. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τιs συμβουλεs,σε περιπτωση που χρειαστει αλλαγη το διαφορικο(φτου-φτου) εχουμε καμια ακρη για μεταχειρησμενο? οσον αφορα το δικο μου,δευτερα πρωι πρωι στην αντιπροσωπεια.δεν ειμαστε για τετοια
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νικο σε βλεπω να αλλαζεις επαγγελμα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα παντως μου ειπαν στα 40.000 χλμ να τις αλλαξω...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...ευχομαι φιλε μου να μην ειναι πολυ σοβαρο και αντιλαμβανομαι την πικρία σου !!!!...οντως ειναι να απορεις!.... ![]() ....πάντως!...οταν το διορθωσουν φιλε μου αν εισαι κοντα ...ρωτα σε παρακαλω οταν μιλαμε για ρουλεμαν για πιο ακριβως μιλαμε?....σε πια θεση βρισκεται?...και στο τελος τι σχεση εχει βρε παιδια το ρουλεμαν με την αλλαγη της βαλβολινης?...ακομα και αν δεχτουμε οτι ειχαν χασει κατα πολυ τις λυπαντικες τους ιδιοτητες! ....θα μας τρελανουν! ![]() |
![]() |
|
|