![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Evan, να είσαι πολύχρονος και να χαίρεσαι ό,τι και όσους αγαπάς! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evan, πολύχρονος..................
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυχρονος
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα,πολυχρονος!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
χρονια πολλα και καλα φιλε μου!να σαι παντα γεματος υγεια και να χαιρεσαι τη μοτοσυκλετα σου τοσο on οσο και off road!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πολύχρονος evan..!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου πολύχρονος και με καλά χιλιόμετρα !!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
χρονια σου πολλα παντα καλα και υγιεις........
|
|
||||
|
||||
![]() Φίλε Έβαν ... Πολύχρονος !!!! Με υγεία πολλά ασφαλή χιλιόμετρα !!!!! ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά δεν θα το πιστέψετε, κατά τύχη μπήκα σήμερα με μια dial up γραμμή στο χωριό, (δεν είμαι σε πολιτισμό), και μόλις είδα το μήνυμα του arka κοίταξα τι μέρα είναι. Δυστυχώς η σύζυγος δουλεύει και είμαι με τα παιδιά. Φέτος δεν κάναμε διακοπές μαζί γιατί ερχόμουν εγώ έφευγε αυτή. Ελπίζω το βράδυ που θα σχολάσει να με θυμηθεί.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως σας ευχαριστώ, όλους και εσείς ότι επιθυμείται και θα τα πούμε τέλος του μήνα Αθήνα, γιατί εδώ το internet θεωρείται παραπάνω από πολυτέλεια. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά (manthos-k)! | syan | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 15-08-2009 11:46 |
Χρόνια Πολλά Σπύρο (S.T) ! | Black_Shadow | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 21 | 24-06-2009 00:39 |
Χρόνια Πολλά Γιώργο! | syan | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 11 | 13-06-2009 03:10 |
Χρόνια Πολλά Κύρο! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 05-02-2009 20:15 |
Χρόνια Πολλά Σπύρο! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 14-12-2008 11:59 |