![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ολοι, οπουδήποτε και να ρωτήσεις, θεωρούν τους ανατριχιαστικούς θορύβους που βγαίνουν από το κιβώτιο ταχυτήτων στα BMW φυσιολογικούς. Μάλιστα άμα δεν κάνει θόρυβο.. δεν έχεις πάρει απο τα καλά!
Εγω θάθελα να μάθω όμως σαν περίεργος που είμαι, το γιατί και επίσης τι τους εμποδίζει να το εξαλείψουν? Προφανώς είναι θέμα "αρχιτεκτονικής" του κιβωτίου ταχυτήτων και συνολικά ίσως του boxer αλλά γιατί επέλεξαν αυτό τον τρόπο? Δεν υπάρχει λιπαντικό εκεί μέσα? εμείς μπορούμε να το "διορθώσουμε"? ή απλά.. το συνηθίζουμε? Οσο εξοικιώνομαι με τη μηχανή, διαπιστώνω πως είναι μοντέρνα στην εμφάνιση μεν, αλλά λιγάκι "αρχαία" στη λογική του κινητήρα Boxer και του κιβωτίου σε σύγκριση με τα γιαπωνέζικα. |
|
|||
|
|||
![]()
Τους ίδιους θορύβους έχουν και τα κιβώτια στα 800αρια. Μήπως είναι σήμα κατατεθέν των bmw
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
....δεν κάνουν όλα τα σαζμάν θόρυβο ....
![]() Η δική μου Adv, ειδικά στην πρώτη, δεν ακούγεται καθόλου ... Στο 80 % των περιπτώσεων, αμφιβάλεις αν μπήκε η πρώτη .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και στα 1150 το κιβωτιο κανει εξισου θορυβο, και στα 1100 θορυβο και στα 650 θορυβο και στα R δεκαετιας 50-60-70-80 εκαναν θορυβο........μαλλον επιτηδες το κανει ο Γερμανος για να εχει ανοχες και να αντεχειθ σε καθε χρήση
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι για να καταλαβεις οτι την εβαλες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο δικό μου GSA δεν καταλαβαίνεις στα ανεβασματα τίποτα. Αν δεν ειχε την ενδειξη στο καντραν θα αναρωτιώμουν αν ανεβαζα ταχυτητες.
Εναν μικρο θορυβο ακουω μονο στα κατεβάσματα. Ενω πριν στο τρανσαλπ ..... κλατσ κλουτσ ολη την ωρα |
|
|||
|
|||
![]()
επριδη ειχα και εγω αυτο το προβλημα, ρωτησα και μου ειπαν οτι χρειαζεται μα αλλαγγη μονο σε ενα σωλινακι
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν θέλετε θόρυβο στο σασμάν παίρνεται αυτόματο κιβώτιο κάτι σε Κ 1300 GT και......ξεμπερδεύεται
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ...ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 11:07 |
αλλαγή και γκουπ στο κιβώτιο! | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 13-06-2009 11:24 |
ΑΜΚΑ - Τι κάνει και γιατί - Nα το διαβάσουν ΟΛΟΙ !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 21 | 26-05-2009 00:39 |
8ταχυτο κιβώτιο BMW .. | Adrian | Αυτοκίνητο | 8 | 23-03-2009 01:11 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 17:44 |