![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα στην Παρεα!!!εχω ενα gs adve'08 προχτες εκει που εβαζα <<αερα>> κσι χωρις καμια ιδιαιτερη ασκουμενη δυναμη......μου...εμεινε η ...βαλβιδα στι χερι...πιο συγκεκριμενα εσπασε το πανω μερος της στα σπειρωματα...με αποτελεσμα οπτικα να περισσευει η...βελονα......
Πηγαινοντας λοιπον σε γνωστο λαστιχαδικο,εκει στην Αλεξανδρας,μου ειπαν οτι ειμαι πολυ τυχερος ,γιατι ως συνηθως,οταν σπαει η βαλβιδα...σπαει απο την βαση και εννοειτε μενεις επι τοπου.....η ερωτηση μου λοιπον....,ειναι τοοοοοοοσο ευαισθητη αυτη η βαλβιδα η ημουν ατυχος?εχω ηδη βεβαια επικοινωνησει με τον αντιπροσωπο και αυριο παω να παραλαβω νεα βαλβιδα ,προγραμματισμενη για τοποθετηση,ειναι οι βαλβιδες εντος εγγυησης?αν οχι γνωριζει κανενας σας τιμες?διοτι αμελησα να ρωτησω..... ![]() Ευχαριστω! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικα και ειναι στην εγγυηση μην δεχτεις κατι διαφορετικο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και μένα το πάθημα μου έγινε μάθημα.
Δεν είναι τίποτε, απλώς καθώς βάζουμε το μακρύ εργαλείο του βενζινάδικου για να τσεκάρουμε την πίεση, αυτό σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι δυνατόν να ευθυγραμμιστεί με τη βαλβίδα και επειδή είναι μακρύ, με ελάχιστη δύναμη κάνει μοχλό και σπάει η βαλβίδα χωρίς να το καταλάβουμε. Πάντα για τη μπροστά ρόδα μιλάμε. Γι αυτό και κάπου είχα δει να κυκλοφορούν αυτοί οι αντάπτορες εκεί που είναι δύσκολη η πρόσβαση στη βαλβίδα (λόγω των δισκόπλακων σε μας!) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μονο επι τοπου τη βαζουμε για διευκοληνση και μετα τη βγαζουμε παλι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και αυτον το λογο, αλλα και προς διευκολυνση εχω μαζι στην εργαλειοθηκη μου και μια τετοια βαλβιδα ![]() Εννοειται οτι δεν την εχουμε μονιμα βιδωμενη στην βαλβιδα (γιατι παει η ζυγοσταθμιση... περιπατο ![]() Και η βαλβιδα ειναι στην εγγυηση Βασιλη, γενικα ολα τα μερη υπαγονται στην εγγυηση, μηχανολογικα και ηλεκτρολογικα. Στο μονο που διαφερουν τα διαφορα τεμαχια μεταξυ τους ειναι στο χρονικο διαστημα που καλυπτονται απο την αυτην!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι κάτι που το εγγυώνται για περισσότερο από δυο χρόνια ή λιγότερο;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΙ βάζουμε πάντα μα πάντα 1 με 2 psi παραπάνω γιατί τα χάνουμε όταν ξεβιδώνουμε τη γωνία
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|