![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ αλλα να ειστε σιγουροι οτι θα παραμεινω γιατι το gs ειναι η τρελα μου
![]() λοιπον ηρθε η ωρα να παρω και εγω ενα εν τελει και ηθελα λιγο την βοηθεια σας βασικα να διευκρινησω πως ενδιαφερομαι για το μονοκυλινδρο μοντελο,ετσι για αρχη κατι ελαφρυ,στριφτερο για πολη και με την καλυτερη σελα για να το συμπαθησει και η γυναικα ![]() Τι πρεπει να προσεξω στην αγορα μου?με 3000€ 3500 βαρια βρισκω κατι καλο? η συντηρηση της ειναι ακριβη και καθε ποτε? Για να μην το παω οπου να ναι η αντιπροσωπεια στην θεσ/νικη ειναι καλη?Και αν παω να δουνε ενα μεταχειρισμενο με τον ελεγχο τους ειμαι ετοιμος για αγορα αν μου δωσουν το οκ? Αυτα τα λιγα προς το παρον.(ουφ τα πα και ησυχασα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου με το καλο...αλλα βοήθησε μας λίγο πεσμας αν είναι η πρώτη σου κάτι που είδες και σου άρεσε αν θα πας ταξίδια μόνο δρόμο και τέτοια!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον θα παω πολυ λιγα ταξιδια και αυτα θα ειναι κοντινα προς το παρων τουλαχιστον.
Γι αυτο και δεν με χαλαει το μονοκυλινδρο. η 1η μεγαλη μηχανη θα ειναι αλλα εχω ψιλοεμπειρια σε συμπλεκτη κτλ ναι την θελω μονο δρομο κατα 99 % οχι δεν εχω δει κατι ειμαι στο ψαξιμο αλλα επειδη μενω καστορια γι αυτο ρωταω για την αντιπροσωπεια της θεσ/νικης που μου πεφτει πιο κοντα οποτε φανταζομαι οτι η αγορα μου θα ειναι εδω γυρω (μακεδονια εννοω,εκτος αν καποιος απο αθηνα ερχετε καμια βολτιτσα προς τα πανω και δεν τον χαλαει να συναντηθουμε) |
|
|||
|
|||
![]()
φιλαράκο με τα λεφτά που διαθέτεις μπορείς να βρεις κάποιο v strom 650 που είναι πολύ αξιόπιστο επίσης και ένα bmw 650 με λίγα χλμ αν είναι να κάνεις διακανονισμό σε τράπεζα πας σε μαγαζι αν έχεις τα λευτα στο χέρι θα βρεις πολύ πραγμα και η ΚΟΖΑΝΗ και τα ΓΡΕΒΕΝΑ και στην καστορια έχουν καλή αγορά!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν με ενδιαφερει το vstrom οπως ειπα παραπανω ειμαι κολημενο με gs.
Αν υπαρχει και καποιος στο φορθμ που πουλαει περιμενω πμ για κοζανη γρεβενα που ανεφερες ξερεις κατι πιο συγκεκριμενο να μου πεις?καστορια που ψιλοεψαξα δεν βρηκα κατι. περιμενω απαντησεις και για τα αλλα που ρωτησα |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=zitsos;155627]φιλαράκο με τα λεφτά που διαθέτεις μπορείς να βρεις κάποιο v strom 650 που είναι πολύ αξιόπιστο
πολυ σωστο |
|
|||
|
|||
![]()
γιατι ρε παιδια τα gs δεν ειναι αξιοπιστα?
στα 3000 δεν βρηκα ομως απο την αλλη καποιο v strom |
|
|||
|
|||
![]()
Dεν λέμε οτι δεν είναι αξιόπιστο αλλα με 3000 ειναι δύσκολο...να βρεις κάτι καινούργιο σε ηλικία μιλάμε πάντα!!έτσι απο το να δόσεις 3000 για ενα μοντέλο ακόμα και 8ετιες μπορείς να βρεις κάτι ποιο καινούργιο!! Αν όμως θέλεις gs θέλει αρκετό ψάξιμο!!!κάτι θα κάνουμε όμως δεν θα σε αφήσουμε έτσι!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε έμαθα πάνω στο gs650 (είναι σαν παπί) και το πούλησα 2450€ μοντέλο 2002 με 50.000χιλ. όντος μπορείς να βρεις και άλλα μηχανάκια ποιο καινούργια, ποιο γρήγορα, ποιο αξιόπιστα αλλά δεν θα είναι αυτό που πραγματικά θές. Και εγώ με αυτό είχα κολλήσει και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Αγόρασέ το και αν το μετανιώσεις το ξαναπουλάς στα ίδια λεφτά. αν επιμένεις θα βρεις και η γυναίκα σου θα πάθει πλάκα με την άνεση. Για μένα είναι πολύ καλό μηχανάκι και δεν με άφησε ποτέ . το gs1200 2005 το πήρα από αντιπροσωπία και μου έδωσε και 6 μήνες εγγύηση, έτσι εχεις μεγαλύτερη ασφάλεια από κάποιον ιδιώτη. Τα σέρβις είναι οικονομικά και έχεις μόνο λαδάκια ανά 5.000χιλ.
|
|
|||
|
|||
![]()
αναμεσα σε vstrom gs650 η ζυγαρια γερνει κατα πολυ υπερ του vstrom ομως σε αυτα τα λεφτα απλα το ξεχνας.
ασε που ψαχνεσαι μονο για gs.καλο μηχανακι ειναι,αξιοπιστο αλλα παλιο πλεον και παρολο που σε μια φαση εψαχνα κι εγω κατι τετοιο για δευτερο,απλα το ξεχασα.8-9 χρονια πλεον ειναι πολλα για μηχανη που δεν την ξερεις και δε ξερεις τι εχει περασει. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ενδιαφερεστε για αγορα μοτο ?????? | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 24-09-2009 15:42 |
Αμεση αγορα μοτο | vpentza | Ζήτηση | 27 | 01-09-2009 11:24 |
αμεση αγορα R1200C | giorgos_gs | Ζήτηση | 1 | 25-08-2009 13:35 |