GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 04-01-2010, 08:02
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
Μηνύματα: 84,759
Προεπιλογή Δέκα οργανώσεις κατά Facebook

Δέκα οργανώσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κατά Facebook

Δέκα οργανώσεις που ασχολούνται με την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ΗΠΑ, με επικεφαλής το Electronic Privacy Information Center, υπέβαλαν προσφυγή στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) κατά των νέων ρυθμίσεων του Facebook για τα προσωπικά δεδομένα. Όπως υποστηρίζουν οι προσφεύγουσες οργανώσεις, η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων θίγεται άμεσα από την πρακτική της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης να ενθαρρύνει τους χρήστες να «ανοίξουν» τα προφίλ τους στο ευρύ κοινό. «Οι αλλαγές στις ρυθμίσεις για τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του Facebook εκθέτουν στο κοινό προσωπικά στοιχεία τα οποία μέχρι πρότινος ήταν προσβάσιμα σε περιορισμένα άτομα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην προσφυγή. Το Facebook δεν αποδέχεται τις κατηγορίες, υποστηρίζει ότι οι αλλαγές στη σελίδα με τις προσωπικές ρυθμίσεις των χρηστών έγιναν για να απλοποιηθεί ο έλεγχος του προφίλ τους και ότι είχε προηγηθεί ενημέρωση της FTC. Ωστόσο, με τις τροποποιήσεις είναι γεγονός ότι γίνεται ευκολότερο και το μοίρασμα στοιχείων με άλλους. Η σκέψη ότι, για παράδειγμα, προσωπικές φωτογραφίες και σχόλια μπορούν να είναι πλέον ορατά σε ένα δυνητικό κοινό 350 εκατομμυρίων ανθρώπων (όσα, δηλαδή, είναι σήμερα τα μέλη του Facebook), έχει θέσει σε συναγερμό τις οργανώσεις για τα προσωπικά δεδομένα. Το πιο γλαφυρό παράδειγμα είναι ο ίδιος ο δημιουργός της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος είδε να δημοσιεύονται προσωπικές φωτογραφίες του στον Τύπο όταν «άνοιξε» το προφίλ του στο κοινό. «Ρύθμισα ένα μέρος του περιεχομένου μου ώστε να είναι πιο ιδιωτικό, αλλά δεν θεώρησα σκόπιμο να περιορίσω την πρόσβαση σε φωτογραφίες με τους φίλους, την οικογένεια ή τον αρκούδο μου », σχολίασε διαδικτυακά ο Ζούκερμπεργκ.
__________________
Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,
ο έξυπνος ... του εαυτού του,
αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Efi Thodi - Facebook (New Song 2009) HAWK_46 Χιούμορ 15 14-11-2009 01:28
Δέκα λόγοι για να μη χτίσω σπίτι σε δάσος georgekostas Διάφορα 5 01-09-2009 12:09
FaceBook emix Χιούμορ 7 27-05-2009 00:37
Facebook..........«Δημοψηφίσματα».. ..... riko46 Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games 5 03-03-2009 14:25
Σύλληψη μέσω Facebook στη Νέα Ζηλανδία skippybi Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games 3 18-01-2009 22:07


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:49.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!