![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλη χρονια,καλα χιλιομετρα!καιρο τωρα θελω να βαλω πλαινεσ βαλιτσες στη μηχανη (GS1200).Εχω βασεις μαμα αλλα το κοστος των βαλιτσων (600 περιπου)σε συνδυασμο με το ταλαιπωρημενο πορτοφολι μου μου εχουν κοψει τα φτερα.Σκεφτηκα λοιπον να κανω μια οσο το δυνατον πιο προσεκτικη μελετη για να δω κατα ποσο θα μπορουσα να φτιαξω μονος μου αλουμινενιες.Η ιδεα μου ηρθε οταν εψαχνα σε σιδεραδες και αλουμιναδες για να φτιαξω εναν αποροφητηρα για την δουλεια μου(αργυροχοος ειμαι οποτε εχω μια προσβαση σε εργαλεια που θα βοηθουσαν).Φυσικα δεν μπορω να φτιαξω κατι πανω στις μαμα βασεις,οποτε θα προσπαθησω με βασεις-καγκελα του εμποριου(νομιζω με 150-200 ευρω κατι μπορω να βρω).Θα ηθελα αν καποιος εχει προσπαθησει να κανει κατι παρομοιο να μου πει την γνωμη του η αν καποιος εχει βαλιτσες τυπου zega pro πχ (τις ισιες γιατι για να αντιγραψω αυτες του adve με το κοψιμο για την εξατμιση θα ανεβαζε αρκετα το κοστος νομιζω)να μου εδινε πληροφοριες και φωτο ,πως πιανουν επανω,διαστασεις,βαρος,ιδιαιτεροτητες κλπ.Αν μπορουσα να τις δω και απο κοντα σε καποιο καφε ακομα καλυτερα.Πιστευω οτι αν μπορουσα να φτιαξω κατι ομορφο αισθητικα,σωστο λειτουργικα και πανω απο ολα ΑΣΦΑΛΕΣ,σε ενα αισθητα χαμηλοτερο κοστος απο το εμποριο θα ειχε ενδιαφερον.Για να λεμε την αληθεια, δυσκολο το κοβω το ολο θεμα αλλα τα σχεδια και τα ονειρα τζαμπα ειναι ,οποτε οποιος θελει ας πει τη γνωμη του και την συμβουλη του.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και που ξυπνησα πολυ νωρις να σου απαντησω και εδω λοιπον, οτι ειμαι στην διαθεση σου να σε βοηθησω να κατασκευασεις και συ τις δικες σου μπαγκαζιερες!
Δεν υπαρχει τιποτα κρυφο και οι γνωσεις μου ειναι στην διαθεση σου. Οχι τιποτα αλλο, γιατι καποιοι,καποτε,νομιζαν οτι εκανα εμποριο απο αυτο το πραγμα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Για την ιστορία και για επιβράβευση του φίλου Emix, κάποιοι,κάποτε στη Γερμανία, φανατικοί ταξιδιάρηδες, επειδή δεν βολευόντουσαν με τα προϊόντα του εμπορίου, σχεδίασαν τα δικά τους και το αποτέλεσμα το ξέρετε...Οσοι μπορείτε, ασχοληθείτε,αξίζει τον κόπο
|
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι μπράβο!!! η γνώση να μοιράζεται...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οριστε και ενα τουτοριαλ ειναι αναλυτικο και εχει πολλες φωτο ...
θελω να φτιαξω και εγω βαλιτσες αλουμινιο ... alluboxes (rtwxtz660) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κοληση αντι για πριτσινια ,μολις επικοινωνησω με τον Ηλια και με καποιους μαστορες που προσφερθηκαν να με βοηθησουν θα εχω λογικα και το ακριβες κοστος .θα σε ενημερωσω και αν ψηνεσαι τις φτιαχνουμε παρεα.Δυο ειναι παντα καλυτερα απο εναν! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Περι Antenna ring ο λογος.... | BOXER | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 08-07-2013 22:01 |
Πλαινες βασεις βαλιτσων για Adventure και μαμισια εξατμιση!! | Didos81 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 22-05-2009 06:33 |