![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους
Εχει κανενα μελος τοποθετησει το TIBO A4050 σε BMW 1200 GD ADVENTURE 2007 και μετα??εχω ψαξει σε σαιτ για να βρω εικονες η πληροφοριες για τοποθετηση αλλα τζιφος Ναι εχω δει και αλλα gps (garmin κλπ) εχω καταληξει σε αυτο δεν αλλαζω γνωμη..... ![]() Απλα δεν ξερω αν το δινουν με καποαια βαση στηριξης ..απλα αν καποιο μελος το εχει βαλει στην μηχανη του θα βοηθουσε μια φωτο η καποια σχολια Ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]() . Η τοποθέτηση στην Adventure, είναι πολύ απλή - θέμα 10 λεπτών ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ρεύμα θα πάρεις από τη φίσα που δείχνει η φωτογραφία, με την φίσα που θ' αγοράσεις με τα παρακάτω χαρακτηριστικά, απ' οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο: Κωδικός:83300413585 Η BMW το ονομάζει ειδικό εργαλείο !!!!!! ~ 15 € .... (ίσως και 20€, σε άλλο κατάστημα), με παραγγελία σε εξουσιοδοτημένο ! ![]() Ρεύμα θα έχεις, μόνο με ανοιχτό διακόπτη .... Μετά από λίγο (~ 2 min) το Canbus το "κοβει" ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
στον γερακα εχθες μου εδειξαν που ειναι η δικη μου αναμονη για το ρευμα και βρισκεται κατω απο το ντεποζιτο της βενζινης στο μπροστινο του μερος , ακριβως πισω απο το τιμονι...
GS 1200 7/'07 |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Το παλικάρι, ρωτάει για Adventure .... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() λεοντοκαρδος + ace ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παιδια!!!!!!!! Βοηθησε πολυ ...... Παω να τοποθετησω το νεο ανεμοθωρακα (μαυρο φιμε) μολις το πηρα θα ανεβασω φωτο... ευχαριστω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ ... sorry για τη λαθος πληροφορια .. απλως ειδα '07 και φανταστηκα πως θα ειναι στην ιδια θεση γιατι την εψαχνα για 2-3 μερες και δεν την εβρισκα πουθενα
![]() ![]() οσο για το μαυρο ανεμοθωρακα πολυ καλα θα κανεις και εγω τον ιδιο παρηγγειλα ... και περιμενω να φτασει με courier ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απο το γνωστο μαγαζι στην καλλιθεα??? μηπως πηρεσ τηλ το πρωι να δεις αν εχει φυγει για χαλκιδα?? πηγα ξανα σημερα γιατι μου ειχε κανει τις τρυπες λιγο πιο μικρες ![]() φανταζομαι να ειναι οκ τωρα παω να το βαλω...για να δουμε...τα πλαινα παντως ειναι οκ |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Να του πεις ότι πηγαίνεις απ' το φόρουμ μας, για να σου φτιάξει την τιμή !!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μας την εφτιαξε και σε εμενα που του ειπα οτι ειμαι απο το forum αλλα και στον χριστο που δεν ανεφερε κατι ...
![]() μηπως πρεπει να μαθει οτι οσοι εχουν bmw μιλουν πολυ μεταξυ τους ...? ![]() ![]() ![]() ![]() αφηστε που συνεβει το εξης ... δεν την ειχε ετοιμοπαραδοτη τη δευτερα...και ενω περιμενα ζελατινα και flaps απο το πρωι (πληρωμενη εννοειται !!!) ... διαπιστωσα πως η παραγγελεια μου επωληθη και για εμενα φτιαχτηκε νεα που θα φυγει σημερα απο το καταστημα για να την παραλαβω αυριο ![]() ![]() ![]() τον επιασα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΣΤΕΙΕΣ & ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 571 | 23-12-2013 17:36 |
BMW TIBO A4050 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! | chrisoik | Πλοήγηση - Hardware και Software | 7 | 02-02-2010 22:29 |
TIBO χαρτες | GEO_K | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 27-11-2009 15:17 |
TIBO A4050 is !!!D E A D!!! | Chris Pavlou | Πλοήγηση - Hardware και Software | 3 | 12-10-2009 22:46 |
TIBO A4050 4 ΜΗΝΩΝ | ramiod | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 20 | 15-09-2009 18:07 |