![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ COMMERCIAL VALUE Κ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ![]() ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ! |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλο ποστ αδερφε!!!!
να φυλαγομαστε!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Commercial Value, πάπαλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μολις πηρα κι εγω τον ασφαλιστη μου...ετσι ειναι τελικα!
![]() Αλλα μου ειπε θα με ασφαλισει το επομενο διαστημα που μενει καπου αλλου χωρις επιπλεον χρεωση.. Γι αυτο το νου σας... Last edited by georgekostas; 19-02-2010 at 20:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Ελεος πια με αυτό το πράγμα,κάθε μήνα θα βαράει και μια κανόνι......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα πρεπει λοιπον να αρχισουμε να μην κοιταμε το πιο φθηνο γιατι στο τελος θα βγει πιο ακριβο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εντός διετίας-το πολύ- στην ελληνική αγορά δεν θα υπάρχουν πάνω από 5-6 ασφαλιστικές εταιρίες.Αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια για να αποφεύγονται αυτά που όλοι βλέπετε και ακούτε (και που είστε ακόμη).Η περίοδος του "φτηνού" ασφάλιστρου τέλειωσε ανεπιστρεπτί, η περίοδος των "μικρομάγαζων" βαίνει προς το τέλος της για το καλό όλων (ασφαλισμένων, εργαζομένων, δημοσίου κλπ,κλπ).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολοσωστος ... Η commercialεχει ηδη κλεισει απλως δεν ανακοινωνεται λογω υπαλληλων της... Τωρα οσων αφορα το δωρεαν ασφαλιστρο που θα επελθει μετα το διακανονισμο και τη διεκπαιρεωση ειτε της αγορας της ειτε της ... Μην ελπιζετε σε πολλα ...τιποτα δεν διατειθεται δωρεαν...θα πληρωθει επειτα.
Οντως οι ασφαλιστικη αγορα θα αποτελειται απο 5 - 7 εταιριες |
|
|||
|
|||
![]()
ωχ!ωχ! δουλευουμε και σε ασφαλιστικη αλιμονο μας
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΓΡΟΤΕΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! | tsompanis | Ελλάδα | 12 | 11-12-2009 09:55 |
ΧΑΡΤΗΣ GPS ΓΙΑ .......? | LEADER | Πλοήγηση - Hardware και Software | 3 | 13-08-2009 07:56 |
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ | giorgos_gs | Αυτοκίνητο | 13 | 02-07-2009 11:44 |
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ BMW F 650 GS | arxaiologos | Φροντίδα | 8 | 26-06-2009 22:07 |
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ!!..ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!! | xenos | Αυτοκίνητο | 7 | 21-03-2009 14:15 |