![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ενας φιλος αγορασε ενα KTM ADVENTURE 990 - 09 ΜΟΝΤΕΛΟ χωρις εξτρα πανω εντελος μαμισιο πριν απο 4 μηνες πηγε να δει την ΑΕΚ στο γηπεδο....μολις βγηκε απο το γηπεδο η μηχανη ειχε κανει φτερααααα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τελος καλο ολα καλα!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τιμια κλεφτρονια...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κουφό!πολύ κουφό!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για αρχή, πάλι καλά που ο άνθρωπος βρήκε τη μηχανή του γιατί κακά τα ψέμματα, αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα.
Αλλά με το συμπάθειο, όταν πήγε στο τμήμα και άρχισε να περιεργάζεται το 990 για να δει αν είναι το δικό του / έχει ζημιές κτλ, δεν πρόσεξε 2 διαφορετικά τελικά ??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παλι καλα που την βρηκε να λες...........βεβαια τα τελικα μαλλον καποιος αλλος θα τα κλαιει.............
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να σου πω φιλε γιατι ειχα και εγω την ιδια απορια και τον ρωτησα....η απαντηση ηταν οτι μεσα στην χαρα μου δεν ειδε τιποτα ηταν και βραδυ οταν πηγε και την επομενη μερα ειδε και κατι γρατσουνιες ψιλα πραγματα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σιγουρα ειναι κλεμενα αλλα και τι να κανει ρε Κωστη να παει να παρει καινουργια εξατμιση??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Μόνο σε φίλο δικό σου, μπορεί να γίνει αυτό ![]() ![]() Πες του παιδιού από μέρους μου, τέλος καλό όλα καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE = kostas_366? 128200]
![]() ![]() ![]() Μόνο σε φίλο δικό σου, μπορεί να γίνει αυτό ![]() ![]() Πες του παιδιού από μέρους μου, τέλος καλό όλα καλά. [/ QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξεκινανε παλι οι αγαπημενες σειρες! | georgekostas | Κινηματογράφος | 4 | 01-01-2010 22:26 |
αλλο ενα site με manuals | Alext | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 14-10-2009 00:39 |
Πηραμε παλι τα βουνα... | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 16 | 09-07-2009 19:33 |
Τι αλλο θα δουμε!!!!!! | wet & dirty | Επικαιρότητα | 11 | 09-03-2009 15:23 |
Γεια σας και παλι!!!! | jmar | Καλώς ήλθατε | 23 | 22-02-2009 20:14 |