![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω κάτι παιδιά.
Φίλος πήρε τα αμορτισερ αυτά, ελαφρώς ματαχείρω για το 1150. Δεν έκανε το πίσω, οπότε μου τα έδωσε να τα δοκιμάσω και αν μ αρέσουν να τα κρατήσω Είναι αυτά: ![]() ![]() Ξέρει κανείς ή έχει κάνει διάφορες ρυθμίσεις? Την φιάλη αζώτου που την δένουν? Μήπως γνωρίζει κάποιος ή έχει το βιβλίο τους? Γνωρίζει κάποιος πως ``διαβάζουν`` τα παρακάτω νούμερα? υστ. με έχει φαει η αγωνία να τα βάλω, έχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτά. Λοιπον πήγα και ``ξεσήκωσα`` τους αριθμούς. Εμπρός: το ελατήριο γράφει: 25-200 μέσα από το ελατήριο εκεί που δουλεύει η μπουκάλα γράφει: 1968 & από την άλλη πλευρά: 6 3300 13 (τα κενά μου φάνηκαν εμένα, μπορεί και να είναι έτσι χτυπημένα και να δείχνει κενό. Πίσω: το ελατήριο γράφει 59/59-160-185 Και μέσα γράφει: 64 1012 & από την άλλη: 45 01 Το ύψος μου έιπαν ότι το ρυθμίζεις (k-shock) και έπειτα φτιάχνεις την προφόρτιση από την μπουκαλα αζώτου, όπου έχει αργή και γρήγορη (μπλε κ κόκκινη Βίδα) Υστ. κάποια παιδάκια ![]() ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οn-line παρακολούθηση πλοίων | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 19-02-2009 01:19 |
BMW R1100GS '97 | Wicked_GS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 02-02-2009 10:54 |