![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μου αρεσει πολυ το κιτρινο που εχει το 800αρι.Πως μπορω να βρω καποιον κωδικο να μου το φτιαξει ο φαναρτζης μου?
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν ο φαναρτζης σου εχει μηχανη χρωματων μπορει να στο βρει απευθειας........
αν παλι οχι ρωτα σε οποιοδηποτε καταστημα με χρωματα αυτοκινητων |
|
|
|||
|
|||
|
Βρες μια κιτρινη μπεμπα,σηκωσε την σελα,στην βαση της θα δεις τον κωδικο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις πήγα και κοίταξα αλλά δεν γράφει κάτι για κωδικό χρώματος... ή τουλάχιστον δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα ρωτησω που τον γραφει και θα σου πω που να κοιταξεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως να το ξανά σκεφτείς? Λέω εγω τώρα, μήπως τυχόν και μειωθεί η αξία μετά πώλησης λόγω καναρινί χρώματος... Εγω τουλάχιστον και να με πληρωνανε δεν έπαιρνα καναρινι μηχανάκι....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Anyone know where I can get hold of some BMW touch-up paint for the yellow panels on my F800GS? My dealer told me that BMW no longer provide touch-up paint. The colour and code is Sunset Yellow U981.
I don't actually need to cover any damage before anyone gets worried. If you look closely at my avatar you will see that I have Touratech hand protectors in yellow and black. Unfortunately the yellow doesn't match the BMW colour (I know they do say their colours aren't guaranteed to match! Περιμενα απο χθες μηπως απαντησει καποιος στα σιγουρα... Αλλά μαλλον εδω εισαι το ψαχνω ακομα λιγο για επιβεβαιωση... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ευχαριστω πολυ.Περιμενω επιβεβαιωση... |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βαλκάνια-Κεντρική Ευρώπη-Ιβηρική Χερσ.- Βόρεια Αφρική | ilias vara | Info ταξιδιών εξωτερικού | 99 | 02-04-2012 16:15 |
| Με δικαστική απόφαση τα Blogs δικαιούνται την ανωνυμία | bitter | Πολιτισμός | 0 | 05-11-2011 11:10 |
| Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
| Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 11:30 |
| ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 01:27 |