|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  επιλογη topcase 

καλημερα παιδια!περιμενω σε λιγες μερες να παραλαβω την f800gs και ειμαι στο ψαξιμο για topcase!χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια ομως... 1)θελω τερταγωνο topcase και να χωραει 2 κρανη.ποσα λιτρα πρεπει να ειναι???ή πρεπει να προσεξω το σχημα του??(μηκος-πλατος-υψος) 2)ξερει κανεις για κανα μεταχειρισμενο γιατι τα καινουργια τσουζουνε λιγο.... ευχαριστω | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Κοιτά στις αγγελίες πουλιέται ένα της Krauser που νομίζω οτι χωράει 2 κράνη. Η βάση της δεν ξέρω αν σου κάνει.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: επιλογη topcase 

thanks!το ειδα αλλα ψαχνω κατι σε hepco becker explorer.. τετοιο στυλ!     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: επιλογη topcase | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: επιλογη topcase Απόσπασμα: Στα 46lt 2 foul face κράνη, κομματάκι δύσκολο.....     Στα 52, όπως αυτή: Topcase GIVI Trekker 52 lt., ναι!  Δεν ξέρω αν βγαίνει και σε kappa, που έρχεται πιο οικονομικά και δε χάνει σε ποιότητα, είναι ίδια τα προϊόντα. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: επιλογη topcase Απόσπασμα: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: επιλογη topcase | 
| 

| |||
| 
 | |||

καλη φενεται αυτη!και φθηνη!ευχαριστω πολυ!     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: επιλογη topcase    ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια! | 
| 

| |||
| 
 | |||

Πηγα κ ειδα αυτα τα topcase και ειναι πολυ μεγαλα!!τζαμπα σας ζαλισα...θα προτιμησω να ειναι λιγο ομορφο τελικα!εχω καταληξει αναμεσα σε hepco&becker gobi 42lt και holan nomada pro 45lt.το holan δν το βρηκα στη θες/νικη!και δν ξερω αν χωραει εστω κ ενα κρανος λογω διαστασεων!!(49*30*32)ξερει κανεις αν μπορω να βρω στη θες/νικη ή μονο απτο ιντερνετ;;και αν την εχει καποιος να μου πει αποψη...thanks!     
		 | 
|  | 
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| 
 | 
 |