|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Νέος εξοπλισμός
πρόσφατο δώρο για το μοτόρι μου και τα σχέδια για τη πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου...φουντώνουν....
οι μαμά βαλίτσες πρέπει να είναι πλήρως ανοικτές και ο χώρος των πρόσθετων βαλιτσών είναι δυνατόν να διπλασιαστεί. Ο σκοπός είναι να ταξιδέψω χωρίς τον "μπελά" της πίσω after market μπαγκαζιέρας γιατί έχω πολλάκις διαπιστώσει ότι η μηχανή "κάθεται" στον δρόμο καλύτερα χωρίς μπαγκαζιέρα...αξία αγοράς...69ευρώ έχει δυο φαρδείς ιμάντες με velcro οι οποίοι είναι "περασμένοι" κάτω από τη πίσω σέλα, και δεσίματα εμπρός και πίσω....μάλλον όμως θα ενισχύσω το δέσιμο με επιπλέον ιμάντες που θα πιάνουν τις "υφασμάτινες" και τις "πλαστικές" μαζί....για παν ενδεχόμενο Last edited by vpentza; 16-05-2013 at 12:06. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέος εξοπλισμός
μεγειες! Ποσα λιτρα κερδιζεις επιπλεον? Επισης ο συνεπιβατης καθεται καλα? η τον ενοχλουν?
|
|
|||
|
|||
από 20 λτ η κάθε μία τα οποία μπορούν να διπλασιαστούν, max 2x40 λτ....
συνεπιβάτης ακόμα δεν έχει διαμαρτυθεί.....βέβαια πέραν της ψυχολογικής απώλειας της "πλάτης", δεν έχει λόγο να διαμαρτυρηθεί, το κάθισμα δεν επηρεάζεται από κάτι.... |
|
|||
|
|||
Bill, το αντέχουν οι βαλίτσες ή θα βρεις κανά μπελά;;
εκτός κ αν τις φορτώσεις με ογκώδη κ μη βαριά αντικείμενα! Πάντως νοικοκυρικα πράματα!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι vario.....δεν αντεχουν βαρος Καλοφορτωτες βασιλη...... |
|
|||
|
|||
ναι, το έχω στα υπόψην ότι δεν είναι για πολλά-πολλά.....γάντια, επενδύσεις, αδιάβροχα, χαρτομάνι, φωτογραφική μηχανή, φορτιστές, νερά, προάριστα, εργαλεία , ψιλοπράγματα.....
|
|
|||
|
|||
Στο φορουμ UKGSer ένας αγγλάρας έχει φτιάξει επιπλέον στήριγμα για τις Vario έτσι, ώστε να μην γέρνουν/συγκλίνουν προς ταν τροχό.
|
|
|||
|
|||
παλικαρια καμια λυση για αλλες πλαστικες βαλιτσες πλαινες τυπου καπα κτλ κτλ (που δεν ειναι ετσι επιπεδες δλδ) εχετε καμια λυση...γιατι η γυναικα αντι οσο παει να μειωνει τα προς μεταφορα...αρχισε και βολευετε με την μηχανη και ολο και περισσοτερα περνουμε μαζι...
στο μυαλο μου ειχα κατι σαν μικρα σαμαρια που θα ενωνονται κατω απο την σελα και θα καθονται πανω απο τις πλαινες...εξτρα προσδεση με επιπλεον ιμαντα... κατι τετοιο δλδ στα 10λιτρα εκαστο... ή κατι τετοιο σε 15λιτρα εκαστω... το εχει δοκιμασει κανεις...??? Last edited by asotosios; 16-05-2013 at 14:05. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτά που πήρα χρησιμοποιούνται ως σαμάρια οπότε έχουν από 2 ιμάντες με velcro που πιάνουν και κάτω από τη σέλα άρα δεν θα φύγουν ποτέ εν κινήσει, υπάρχει το θέμα βέβαια του να αναπηδούν εξ ου και τα επιμέρους δεσίματα.....τη πλάτη που θεωρητικά θα ήταν κάθετη ως προς το δρόμο, εγώ τη ακούμπησα πάνω στη βαλίτσα... Last edited by vpentza; 16-05-2013 at 14:01. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
AAAAA νομιζα οτι ηταν οι "ειδικες" βαλιτσες για τετοιου ειδους βαλιτσες που κυκλοφορουν... καπως ετσι το εχω και εγω στο μυαλο μου...να ενονονται κατω απο την σελα αρα να ειναι σχετικα ασφαλη...και ενα προσθετω δεσιμο για να μην κανουν σαν τα αυτια του πλουτο σε καθε ανωμαλια του δρομου...αν και βλεπω η γυναικα να την βρισκει πολυθρονα και να αραζει τα χερια της εκει πανω... οποτε και δεν θα κουνανε καθολου... αυτο που δεν ξερω ειναι οτι μιας και δεν ειναι επιπεδες οι βαλιτσες μου απο πανω αν θα κατσουν καλα...π.χ στην δικη σου καθονται τελεια οποτε ευκολο να τις δεσεις...κτλ κτλ το εχει δοκιμασει κανεις σε μη επιπεδες βαλιτσες οπως του μουσιου παραπανω...??? Last edited by asotosios; 16-05-2013 at 14:27. |
|
|