|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
οδηγηση σε υψηλες θερμοκρασιες
δευτερα 16-07-12
γυριζμος απο πολη περναω τον καμπο της λαρισσας με 38 βαθμους στης 14.30 λεω απο μεσα μου την σκαπουλαρα αλλα δεν καστρο 16.30 θερμοκρασια 45 και ανεβαινε κυριοι φοβηθηκα!!!! νομιζα οτι αναπνεα μεσα απο σομπα και ο αερας που χτυπουσε στο στηθος μου ηταν σαν να μου πεταγανε αναμμενα καρβουνα 16-35 θερμοκρασια 50 βαθμους και το θερμομετρο εβγαλε παυλες σταματημα δεξια με ταχυπαλμια κρυο υδρωτα και κομμεννα γονατα αισθανομουνα οτι εβραζα ολος παντως να ξερετε οτι το κεντρο θερμοκρασιας στον εγκεφαλο επιρεαζει αμμεσα το κεντρο της αναπνοης και εμμεσα το κεντρο της καρδιας μετα αφου εφτασα με την ψυχη στο στομα μεχρι το 90χλμ στην θηβα δεν θυμαμαι ποσο νερο ειπια και ποσο μουσκεψα ολη την στολη αυτο που θυμαμαι ειναι οτι μετα απο 10χλμ που εστριψα για ριτσωνα ειχα στεγνωσει και εβραζα παλι διδαγμα να μην ξαναφερω τον εαυτο μου και την μηχανη μου σε τετοια δοκιμασια οσον αφορα για την γυναικα μου τιποτα κυριοι αφου ολη την μπαταργια την εφαγα εγω οι ωρες ειναι στο περιπου |
|
|||
|
|||
Απάντηση: οδηγηση σε υψηλες θερμοκρασιες
Να σου πούμε εμείς που γυρίσαμε από nis όλο το ταξίδι 900km με πάνω από 40 βαθμούς, αφυδάτωση κοντέψαμε να πάθουμε
|
|
|||
|
|||
εγω παντως στρατο δεν το ξανακανω!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και τότε είδα πως είναι πραγματικά να μην μπορείς να αναπνεύσεις Οτι προετοιμασία και να κάνεις, καλό είναι αυτές οι συνθήκες να αποφεύγονται. Προσωπικά επειδή έχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ, με το θέμα νερό, έχω διαπιστώσει ότι σε παρατεταμένη ζέστη, χρειάζεται υδροδοχείο με ηλεκτρολύτες, καθώς από κάποια ώρα και μετά δεν βοηθάει μόνο το νερό. Επίσης 3-4 φορές που έχω ταξιδέψει από Σέρρες προς Αθήνα, όλες τέλος Αυγούστου, ξεκίνησα 6.00 το απόγευμα, και έφτασα κάτω βράδυ, μια χαρά. Ακόμα και μια στιγμιαία ζαλάδα, αν πηγαίνεις με 180, μπορεί να ότι χειρότερο για οικονομικά σου ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
κάτι γνώριζε ο "παλιός"που σας είπε να "χτυπήσουμε" τα almora στο καζίνο στα συνορα με τα Σκόπια... και βγήκε "συμπαθητικά" η επιστροφή μέχρι την Στυλίδα.. Πάντως όπως και να έχει..η οδηγηση με τετοιες συνθηκες είναι επικυνδινο σπόρ..για αυτό ή πρωι-πρωι ή απογευματακι... |
|
|||
|
|||
Και η δικια μου γυναικα τα ιδια κανει δεν καταλαβαινει τπτ αγαπητε συμμαθητα....
|
|
|||
|
|||
Γιατί πρέπει να καταπονητε έτσι τους εαυτούς σας?Ξέρετε ότι αυτές οι ώρες είναι απαγορευτικές,χάθηκε ο κόσμος να κάνετε ένα διαλειμα για καφεδάκι η φαγητό?Ο δρόμος δε φεύγει,εμείς κινδυνεύουμε ......Έχετε και μια ηλικία.....τζοβενα.
|
|
|||
|
|||
Στέργιο σου είχα πει να πίνεις ηλεκτρολύτες. Εμάς μας βοήθησαν πολύ στην Τουρκία.
Και που σαι, δεν ήμαστε όλοι σαν τον Θεολόγο.... |
|
|||
|
|||
Μιλάς κι εσυ που θα είσαι στη Τουρκία 15 μέρες με αυτές τις θερμοκρασίες ???
|
|
|||
|
|||
|
|
|