![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το έχει κάποιος το ΤΜ-400 ή κάτι παρόμοιο . φαίνετε χρήσιμο εργαλείο
TIREMONI - |
|
|||
|
|||
![]()
Ενδιαφέρον φαίνεται !
και το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να βγάλεις τα λάστιχα για να βάλεις τους αισθητήρες.. Τα εχει δοκιμάσει κανένας ?? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό μου φαίνεται.
Αν το χει δοκιμάσει και κάποιος να μας πει τη γνώμη του καλό θα ήταν. |
|
|||
|
|||
![]()
Το έβαλε ο γαμπρός μου στο ΙΧ και είναι φοβερό. Η πίεση είναι σταθερή και δεν παίζει σε κάθε λακκούβα. Έχει και θερμοκρασία για κάθε λάστιχο
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε μαγκες ποσο εχει αυτο το μαραφετι? το αγορασε κανεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
γραφει ποσο κανει!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γράφει 115€. Το πήρα αλλά το έβγαλα για δύο λόγους. Όταν το είδε φίλος μοτοσικλετιστής μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να μου κόψει την βαλβίδα με την φυγόκεντρο δύναμη που ασκείτε σε αυτήν και με επηρέασε αρνητικά. Δεύτερο μάλλον μου ράγισε λίγο η οθονίτσα στο κάτω μέρος που το είχα πάνω στα κλειδιά. Τώρα το έχω και κάθετε. Πάντως ήταν αρκετά χρήσιμο και κατατοπιστικό. Είναι απίστευτο πόσο γρήγορα αλλάζει η θερμοκρασία του ελαστικού ιδικά στην εθνική
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πουλάς?
|
|
|||
|
|||
![]() Τελικά δεν μου πάει να το πουλήσω μια και είναι μαυρισμένη η οθόνη κάτω αριστερά και δεν γνωρίζω αν μείνει εκεί ή προχωρήσει η μαυρίλα σε όλη την οθόνη. Αν θες κάνε υπομονή και ψάξε περισσότερο. Υπάρχουν και άλλα μοντέλα που η βαλβίδα μπαίνει μέσα από το λάστιχο και είναι ποιο ασφαλές για τον λόγο που σου έχω προαναφέρει |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ φίλος.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛAΣΤΙΚΩΝ | KAS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 21-08-2009 10:22 |