![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ποσα χλμ σας βγαζει το gs σας?
αληθεια ρε παιδια να σας ρωτησω,εχω το gsa κι εχει ειληκρηνα πολυ κακη ενημερωση ο δεικτης καυσιμου με αποτελεσμα ποτε να μην το αφηνω να αδειασει.τουλαχιστον η ενδειξη range λειτουργει σωστα? ποσα χιλιομετρα σας βγαζει η gsa? |
|
|||
|
|||
![]()
539.1 χιλιομετρα με ενα τεποζιτο....εννοειτε δεν εσπρωχνα.....ο υπολογιστης ταξιδιου ειχε μηδενισει 40 χιλιομετρα πριν,,,,
Πιστευω οτι μπορει να βγαλει και παραπανω.... ![]() ![]() ![]() αν θες κραταω καταναλωσεις απο οταν αγορασα την μοτο...αν επιθυμεις, στο στελνω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
...ενδιαφέρον ακούγεται .... ![]() Θα τις γράψεις ;;;
|
|||
|
|||
![]() ![]() αν δεν μου ειχαν κλεψει το κινητο,θα είχα ακριβως τα χιλιομετρα απο οταν αγορασα την μηχανη μου...... θα δείτε σε μερικα σημεια να βαζω πανω απο 33 λιτρα ....... αυτα μου εγραψε η αντλία........ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑς ΚΛΕΒΟΥΝ....... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν πηγαίνεις οικονομικά καίει 5,6 στα εκατό σόρθ εγώ έχω 1150
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
GS 09
Τα περισότερα που έχω δει ειναι 240χιλ με ενα ρεζερβουαρ. Τα κλασικά ειναι 205 με ενα ρεζερβουαρ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
GS 1200, 12/2008. Περίπου 300 χλμ σε επαρχιακό δρόμο, 270χλμ στην πόλη και 200 - 220 στην εθνική.
Όσον αφορά στη ένδειξη χλμ που απομένουν το έχω μηδενίσει και έχει κάνει άλλα 20 χλμ χωρίς να μείνει. |
|
|||
|
|||
![]()
GS 2008, στα 220-240χλμ ανάβει το λαμπάκι της ρεζέρβας και μένουν ακόμα 70 χλμ τα οποία μηδενίζονται και έχει ακόμα 20-30 χλμ !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|