![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά καλήμέρα. αρχίζω και γλυστράω. καμιά συμβουλή για ασφάλτινα λάστιχα?
ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
αν εισαι ευχαριστημενος με αυτα που ήδη φορας-συνεχισε με τα ιδια....
|
|
|||
|
|||
![]()
Άλλαξα πριν 1 εβδομάδα.
Είχα tourance exp και έβαλα michelin anakee 2. Είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο γιατί ζεσταίνονται πολύ ποιο γρήγορα και επειδή κινούμαι κυρίως μέσα στην πόλη είναι ιδανικά γιατί έχω άμεσα καλό κράτημα. Έχουν ποιο γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης στις στροφές ,ποιο ομαλή κύλιση και είναι ποιο αθόρυβα. Αυτά που αναφέρω είναι προσωπική εκτίμηση και βάσει του δικό μου οδηγικού στυλ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παιδιά ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. Ήδη φοράω τα Metzeller και μάλλον θα καταλήξω στα Michelin. Καμιά ιδέα για τιμές? |
|
|||
|
|||
![]()
πες μας εντυπώσεις σε σχέση με τα exp όταν τα βάλεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επανέρχομαι μετά από καιρό, για ήθελα να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα της απόδοσης των καινούργιων ελαστικών.
Τελικά έβαλα τα Metzeler από κατάστημα της Λ. Αλεξάνδρας, που έκανε καλύτερη τιμή από την τότε ενδιαφέρουσα προσφορά που είχε βρει το forum από κατάστημα αν θυμάμαι καλά στην Μιχαλακοπούλου. Με ίδια ποιότητα παροχής υπηρεσιών πιστεύω. Από τον Απρίλιο έχω κάνει 8,000 χλμ. Το λάστιχο στην αρχή άψογο, τώρα όμως αρχίζει να γλιστράει αλλά και να σπινάρει (δυστυχώς η μηχανή δεν έχει το antispinning), παρ΄ όλο που στα 50 μου δεν έχω πλέον πολύ απότομο χέρι στο γκάζι. Οι διαδρομές μου είναι σχεδόν αποκλειστικά πόλης με λίγες εκδρομές προς Επίδαυρο και αυτές πάντα μόνος. Επίσης συγχαρητήρια στο forum για τις οικονομικές συμφωνίες που κάνει προς όφελος των μελών. Αναφέρομαι στην συμφωνία με την Motion n Style. Θα πάω και εγώ εκεί επηρεασμένος και από τα σχόλια των συμforumιτών (σαν στρουμφάκια δεν ακούγεται?), για τον εκεί Θανάση και το επίπεδο εξυπηρέτησης, παρ΄ όλο που δεν έχω βασικά παράπονα από το συνεργείο μου στον Γέρακα. Σε αυτό που έχω παράπονο από την BMW γενικά, είναι η τόσο οργανωμένη ΄ληστεία΄, που μας κάνει μέσω τιμών εργατοωρών αλλά και ανταλλακτικών. Βρίσκω τις προσφορά της εταιρείας λογική, όχι μόνον ένεκα της οικονομικής κρίσεως αλλά και πιο ΄τίμια΄, ούτως ή άλλως. |
|
|||
|
|||
![]()
με τα Dunlop της μαμας 11.000 km πριν 20 ημέρες έβαλα michelin anakee II και θα συμφωνησω με τον angpass, πολυ καλο λάστιχο
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω metzeler και τωρα αρχιζει και γλιστραει το πισινο και ασ εχουν περασει μολις 2000χλμ!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκι επειδή το έψαξα πολύ και εγώ το θέμα με τα λάστιχα και μάλιστα πριν λίγες μέρες τα άλλαξα, άκου και την δική μου άποψη...
Αν η χρήση σου είναι μέσα στην πόλη θα προτιμήσεις ή τα Metzeller Exp ή τα Michellin Anakee...Και τα δύο είναι καλά λάστιχα και είναι ιδανικά για μέσα στην πόλη αφού όπως προείπε και ένας φίλος ζεσταίνονται γρήγορα... Αν όμως θέλεις περισσότερο η χρήση τους να είναι για ταξίδια τότε σου συνιστώ το Conti Trail που είναι πάρα πολύ καλό λάστιχο... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΖΑΝΤΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 1150 | siraxanz | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 30-03-2010 07:31 |
ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ | allen | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 05-11-2009 09:29 |
R 1200GS | LEADER | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 29-09-2009 09:34 |
top box bmw 1200gs | gormns | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 01-08-2009 21:29 |
Φώτα Xenon ΓΙΑ 1200GS 09? | johnkrassas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 28-05-2009 15:11 |