![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εκτός αντικειμένου,αλλά αν υπάρχει κάποιος συμφορουμίτης γιατί όχι?να ενισχύσουμε τώρα και με την κρίση!
![]() αν κάποιος λοιπόν ασχολείται με επισκευές΄-ανακατασκευές ερπυστριοφόρων ,(μπουλτόζα cat) και jcb 4x4x4 ή λιπαντικά-λάδια κινητήρων πετρελαίου,βαλβολίνες κ.λ.π χοντρική καθώς και φίλτρα-αναλώσιμα για φορτηγά - φορτωτές -dieselγεννήτριες ας το αναφέρει για τα περαιτέρω ....και είναι πολλά ![]() ευχαριστώ! ps=απορία το έχω,πρέπει κάποτε να είχαμε κάνει κουβέντα και θυμάμαι κάποια παιδιά ασχολούνται ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να κάνουμε έναν κατάλογο ![]() ευχαριστώ και πάλι! |
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνώ με τον κατάλογο...είναι κάτι που είχα προτείνει πολύ παλιά....αλλά...πέρασε κ δεν άγγιξε..ίσως άμα το πρότεινε κανένας άλλος να ήτανε διαφορετικά!!....είναι κρίμα να μην εκμεταλλευόμαστε τις γνωριμίες μέσα απο το φόρουμ!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Ξένο κάνεις λάθος.....πέρασε ΚΑΙ άγγιξε ..... αλλά ..... Έχω παρακαλέσει κ παλιότερα, οι ιδέες, να συνοδεύονται από συγκεκριμένες υλοποιήσιμες προτάσεις ... Όποιος νομίζει ότι θέλει και μπορεί να το υποστηρίξει, ας ανοίξει νέο θέμα με επαγγέλματα ..... Το κάθε μέλος, θα γράφει το επάγγελμά του, το οποίο - αφού έχουν φτιαχτεί ανάλογες λίστες επαγγελμάτων - να προστίθεται από κάτω, με μια σειρά, που θα μπορούσε να γίνει μια γρήγορη αναζήτηση, για να είναι και οι λίστες αξιοποιήσιμες .... Περιμένουμε ποιός θα ξεκινήσει (και θα "υποστηρίξει") το νέο θέμα .... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Πολύ καλή η ιδέα σου Κωστή .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πιστεύω πως ο Αποστόλης (Xchallenge) πρέπει να έχει κάποια σχέση...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για χοντρικη για λιπαντικα και αλλα αναλωσιμα θα επιστρεψω με τα στοιχεια επικοινωνιας. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ πολύ jarhead και όλους σας παιδιά!
υσ= αν δεν πάρει κανένας πρωτοβουλία,θα το ανοίξω εγώ το βράδυ το θέμα |
![]() |
|
|