![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΗΝ F800GS ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ???
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντί να της χαλάσεις την γεωμετρία που είναι κρίμα γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις την χαμηλή σέλα? Ακριβώς 3 εκατοστά θα κερδίσεις.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
www.teileineile.de - Niedrige Sitzbank für F800GS und F650GS Niedrige Sitzbank für F800GS und F650GS 52 53 7 695 013 |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ν ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΗ ΣΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ Η ΣΕΛΑ ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ! ΠΦΦ ΤΙ Ν ΚΑΝΩ ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν έχεις την υπομονή να την συνηθίσεις
|
|
|||
|
|||
![]() +800 Πρόσεχε ειδικά τώρα στην αρχή και ειδικά όταν ανεβάζεις 2ο άτομο. Το νου σου γιατί το μηχανάκι επειδή είναι πολύ ευέλικτο ξεγελάει και σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ελαφρύτερο. Αν τύχει και σου πάρει κλίση διαπιστώνεις ότι τα κιλά του δεν είναι καθόλου λίγα. Αν και λόγω ύψους (1.93) δεν αίσθάνομαι ποτέ ανασφάλεια μια φορά σε ένα φανάρι δεν πρόσεξα και μου γλίστρησε το πόδι με αποτέλεσμα να πάρει κλίση και ίσα που πρόλαβα να την κρατήσω. Α και καλοτάξιδο το μωρό σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω το εχω με τη χαμηλη σελα και το θεωρω το ιδιο ξεκουραστο.Δεν με εχει προμληματισει το λιγοτερο αφρωδες.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η μηχανή δεν χαμηλώνει, αλλά η σέλα φτιάχνεται ή και αλλάζεται με πιο άνετη.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1,75 είμαι κι εγώ... ψάχ' το λίγο!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και δεν σου φαίνετε...για 1,85 σ'έκανα
![]() Συγνώμη για το σπαμ. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΕΝΟΝ ΦΩΤΑ | MARK | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 28-02-2010 20:14 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΣΗ... | egine1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 17-02-2010 15:42 |
F 800GS | vpentza | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 32 | 23-11-2009 12:24 |
Ζελατινα για F 800GS | aeriko | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 23-06-2009 20:02 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ;;;;;;;;;;; | manro | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 1 | 29-04-2009 06:02 |