![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί φίλοι, οδηγώντας την μοτό μου, σχεδόν κάθε μέρα στο Εθνικό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων (τμήμα Πατρών-Κορίνθου),
![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
50% - 50% !!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, ειδικά στην Κορίνθου - Πατρών,
οι μοτοσυκλετιστές παλεύουν για την επιβίωση! Πού μυαλό για χαιρετούρες! ![]() Πέρα από την πλάκα όμως, πιστεύω πως η πλειονότητα των μοτοσυκλετιστών, χαιρετάει και αντιχαιρετάει. Και πάντα με το χέρι και όχι με τα φώτα όπως λανθασμένα πράττουν μερικοί! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Χαιρετάω πάντα, εκτός κι αν δεν μπορώ να αποσπάσω την προσοχή μου από τον δρόμο,επιπλέον τους "ταξιδευτές" τους χαιρετάω ακόμα κι αν είμαι με άλλο όχημα. Οι εγχώριοι χαιρετάνε σε μικρότερο ποσοστό, σε αντίθεση με τους "κρυόπλαστους" ξένους που χαιρετάνε σχεδόν στο σύνολό τους. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πιστευω οτι η περισσοτερη χαιρετουρα γινεται τα σ/κ, επειδη τοτε γινονται και οι περισσοτερες εκδρομες.
Πιθανον αν ταξιδευουμε καθημερινες, να μην υπαρχει η αισθηση της εκδρομης, αλλα της απλης καθημερινης μετακινησης.Ετσι ο χαιρετησμος μειωνεται. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ο οδηγός είναι λίγο ταξιδιάρης χαιρετάει, αν είναι της καφετέριας ή της δουλειάς-σπίτι ή καβαλώ για να κάνω την δουλειά μου πιο φτηνά δεν ξέρουν οτι χαιρετιόμαστε. Παντως εγω χαιρετάω!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ χαιρετάω τους περισσότερους, αν και μερικοί ''χαιρετούν τον πλάτανο''...
|
|
|||
|
|||
![]()
Oταν ειχα χοντα οι bmwδακηδες δεν χαιρετουσαν-στην Ελλαδα-μετα πηρα bmw δεν χαιρετανε οι χοντακηδες-στην Ελλαδα-εξω ολοι κανονικα!!
Αμαν κανουμε να σνομπαρουμε τον αλλο που πηρε αλλη μαρκα ον οφφ θηριο.. Να σας πω κσι για τα καστομ...πολυ νικελ και δυσκολα το κουμανταρεις που να σηκωσεις χερι.(σινιαλο δεν εχουν γιατι αδειαζει την μπαταρια). Οσο για τη σκουτερομανα συμπρωτευουσα που παει με παντοφλα αμανικο και τζετ καπελακι για μπανιο εκει απλα κουναω το κεφαλι αλλα οχι για χαιρετισμο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ασφαλή αυτοκίνητα - ανασφαλείς οδηγοί | gemara | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 24-07-2010 13:09 |
Ελληνες οδηγοί | sakis656 | Αστεία Video | 3 | 04-02-2010 11:14 |
Γυναίκες οδηγοί !! | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 01-12-2009 14:25 |
ακόμα ενα νέο μέλος | ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | Καλώς ήλθατε | 24 | 06-10-2009 10:39 |
Οι χειρότεροι οδηγοί της Ευρώπης .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 11 | 21-02-2009 10:25 |