![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
έχω την απορία του θέματος, εαν γνωρίζει κανείς
ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικότατα .....
![]() Μπορείς να δεις την διαφορά ..... Λάμπες αλογόνου - μεσαία μεγάλα - με XENON προβολάκια ... ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ Λεοντόκαρδε, αλλά τι πρέπει να γίνει - κόστος?
Έχω 1200GS Adv. Πάω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της BMW και τους ζητάω τα μαμίσια προβολάκια της μηχανής να μετατραπούν σε xenon? |
|
|||
|
|||
![]()
Victoraco: μήπως έχεις άποψη εσύ για τη μοτό (που πλέον είναι δικιά σου) πως έγινε η μετατροπή?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν θέλεις, σε κάποια συνάντηση στη Βόρεια Ελλάδα μπορείς να τα περιεργαστείς. Καλύτερα να ρωτήσεις το Νίκο ή το Δημήτρη (Arkas). |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί έχω την ελαφρά υποψία ότι η εν λόγω μηχανή είναι η δικιά μου(πλέον); Θέλω πνευματικά δικαιώματα!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Πού να δεις Νίκο πώς την έκανα τώρα! Ακόμα πιο κούκλα! |
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα λάμπες τύπου xenon...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για το αν γίνονται θα απαντήσουν τα φιλαράκια που το έχουνε κάνει!!
Απο ιδία εμπειρία όμως να πώ ότι τα προβολάκια είναι για αποκλειστική χρήση ομίχλης...άσχετα αν εμείς τα έχουμε συνέχ3εια ανοιχτά να μας βλέπουν καλύτερα!!Χίλιες φορές να κάνεις το κεντρικό φώς της μοτοσυκλέτας σου xenon μιας και τα φώτα της μαμάς δεν καλύπτουν κανέναν....και να αφήσεις τα προβολάκια ώς έχουν !!!! Πίστεψε έχω βρεθεί με συμφοφουρίτες με απίστευτες ομίχλες που έχουν xenon προβόλια και δεν σπάγανε καθόλου την ομίχλη.....σε αντιθέση με τα μαμα που κάνουν καλύτερη δουλίτσα!! Οπότε μεγάλο φώς xenon και προβολάκια να σπάνε ομίχλη! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί να μην γίνονται xenon;;;
![]() Στο φισάκι που είναι συνδεδεμένη τώρα η μαμίσια λάμπα, συνδέεις το ballasts και μετά από αυτά συνδέεται η ειδικά λάμπα xenon! Αν κάποια στιγμή θελήσεις, βγάζεις ballasts και λάμπα xenon και ξανακουμπώνεις την παλιά! Δεν θέλει κάποια μετατροπή. Το μόνο "δύσκολο" είναι να βρεις χώρο να βάλεις τα ballasts. Αν έχεις τα λεπτά - slim - θα βοηθήσει κάπως! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι .... απλά .... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πνίγονταν τα δυο της παιδιά και η μάνα έπρεπε να διαλέξει ποιο θα σώσει | gsmaniac | Κόσμος | 14 | 09-09-2010 13:26 |
Μπορούν οι τράπεζες να "βάλουν χέρι" στις καταθέσεις για αποπληρωμή δανείων ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 6 | 27-08-2010 22:39 |
Αλλαγή θερμαινόμενων grip σε R1100GS. Αν δεν θέλεις να τα σκάσεις χοντρά... | Atsalinos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 11-05-2010 00:32 |
Μυστήριο με τα xenon | ThanDim | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 24-04-2010 11:38 |
Βάσεις + προβολάκια σε 1200GS | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 19-04-2010 23:22 |