![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια αδειαζω την αποθηκη μου κι εχω αρκετα χρησιμα πραγματακια.οποιος θελει εδω ημαστε.
η παρακατω βαλιτσα στα 110 ευρω ![]() η συσκεκριμενη στα 80 ευρω ![]() Uploaded with ImageShack.us για lc8 πρεπει να ειναι το αριστερο στα 40 ευρω ![]() Uploaded with ImageShack.us ζελατινα για 950-990adv με ζελατινα ολοκαινουρια 120 ευρω ![]() χειρολαβες ολοκαινουριες και σχαρα για ktm 60 ευρω ![]() σελα ktm comfort gel για 640 ktm στα 120 ευρω αχρησιμοποιητη ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us bugster varadero απο 07 κι επειτα στα 50 ευρω αριστο καινουριο ![]() για mini cooper s r53 στα 120 ευρω ![]() Uploaded with ImageShack.us το ιδιο στα 50 ευρω ![]() για mini επισης στα 120 ευρω εργοστασιακο αριστο ![]() Uploaded with ImageShack.us shoei xspirit large 5 φορες το χω βαλει 300 ευρω ![]() Uploaded with ImageShack.us givi σακιδιο πλατης,εχει νομιζω και ιμαντες και προσαρμοζεται στην μηχανη στα 80 ευρω ολοκαινουριο ![]() Uploaded with ImageShack.us givi σακιδιο με μαγνητες για να μπαινει και στο ντεποζιτο.100 ευρω. ![]() καλυματα καθρεπτη νικελ για golf 5 στα 50 ευρω ![]() 6981770773 Last edited by taksidiotis; 29-10-2010 at 17:21. |
|
|
|||
|
|||
|
καλοπουλητα
|
|
|
|||
|
|||
|
εεε ρε τι χωράει αυτή η αποθήκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ....LOGISTICS EINAI KAI ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ
|
|
|
|||
|
|||
|
και τι,εχω κι αλλα,παιδια οποτε θελετε ελατε να δειτε....ω ρε πεταγμενα λεφταααααααααα
|
|
|
|||
|
|||
|
Μηπως ξερεις αν η σελα κανει για το 950 Super Enduro μου;
Και τι αλλα εχεις που μπορει να κανουν για την μηχανη μου; |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοπούλητα........
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό δεν είναι αποθήκη, είναι κατάστημα ανταλλακτικών - αξεσουάρ.
Το αφεντικό τρελλάθηκε... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
τα γάντια τα φοράς εσύ ή οι άνδρες του CSI Ηρακλείου ?????
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
|