![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...χαίρεται σε όλους.Συνέβη το εξής.Οπως πήγαινα με δευτέρα,αλλάζω τρίτη,και ξαφνικα,ενώ ανεβάζει στροφές κανονικά,φαίνεται και η σωστή ένδειξη της ταχύτητας στο καντράν,η μηχανή,δεν προχωρούδε καθόλου,σαν να είχα νεκρά.Το ίδιο με τετάρτη,με πρώτη,με δευτέρα,με όλες.Και σε στάση που το δοκίμασα τα ίδια.Στο διπλο σταντ,κινήθηκε ο τροχός,αλλά μόλις ανέβηκα πάνω,το ίδιο.Υποψιάζομαι δίσκους,η τίποτα στον άξονα??Δεν μπορώ να καταλάβω πως έτσι ξαφνικά,γιατί δεν μου πατινάριζε καθόλου πριν...Ειμαι λίγο πριν πάρω την οδική βοήθεια σε λίγες ώρες..
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παράξενο πάντως να μην σου είχε δώσει <<δείγματα>> η μοτο σου....
![]() ![]() έτσι οπως μας τα λες,,για δίσκο μου ...μυρίζει......ή πιο χλωμό βέβαια,,,,για μετάδοση.... μήπως λέω...μήπως τωρα τελευταία έπεσε η μηχανη???καμια φορα...μπορει να πάρει λάδια ο δίσκος με αποτέλεσμα τρελο πατινάρισμα...εχω δει να γίνετε σε 1150 .....(για να μην ανησυχειτε οι ...1200αρηδες!!!) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ούτε η μανέτα ακουμπάει στη χούφτα;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάτι παίζει με τη μετάδοση .
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα! Αυτό μου είχε συμβεί εμένα πέρσι. Ακουγα και λίγο θόρυβο όταν έβαζα ταχύτητα. Προηγουμένως δεν είχε εμφανιστεί κάποια ένδειξη βλάβης. Τελικά ήταν δίσκος και επίσης χρειαζόταν αντικατάσταση το πρώτο τμήμα του άξονα, επειδή είχε φαγωθεί το γρανάζι. Η μηχανή έκατσε περίπου 20 μέρες στο συνεργείο λόγω έλλειψης ανταλλακτικού άξονα και το κουστούμι κόστισε 630€.
![]() Φόρτωσε το μηχανάκι και πήγαινε το στον μηχανικό σου. Μην προσπαθείς και δοκιμάζεις βάζοντας και βγάζοντας ταχύτητες. Κουράγιο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ένα ένα μας τα λες είναι 100% δίσκος-χτένι και εάν είσαι τυχερός θα μείνεις εκεί ...... καλή δύναμη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένουμε νεότερα...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα φάμε ό ένας τον άλλο.... | frits | Ελλάδα | 7 | 02-03-2010 21:37 |
Πρόβλημα στην μίζα ή κάτι άλλο? | Blackstaf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 30-11-2009 21:05 |
κι άλλο νέο μέλος... | konstantine | Καλώς ήλθατε | 18 | 04-11-2009 09:50 |
Αυτό ή το άλλο;;; | skippybi | Χιούμορ | 168 | 31-08-2009 18:58 |
τι άλλο θα διαβάσουμε!!!!!!!!! | daskalos | Επικαιρότητα | 11 | 28-03-2009 00:14 |