![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() O καθιερωμένος καφές του GS forum όπως κάθε Τετάρτη και στις 16 Φεβρουαρίου στις 20:00', στην "Αίγλη" Ζαππείου.
![]() Περιμένουμε όλους τους φίλους του forum, για καφέ, ποτό ή τσάι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες αυτός ο καφές δεν χάνετε με τίποτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες αυτός ο καφές δεν χάνετε με τίποτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσααα!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Δηλαδή μετά απο αυτο το χάλια 2μερο θα έχεις τα μούτρα να εμφανιστεις ;;;τι να σου πω έχεις μεγάλο θράσος !!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω την πρόγνωση για την Τετάρτη!
Να ξέρω αν θα φέρω το Dakarάκι μου να το δείτε μιά φορά πλυμένο χάρη στο δώρο που κέρδισα. Αν είναι να βρέχει να μην το πλύνω τώρα και χαλάσει η δουλειά του ανθρώπου!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aφου το ανεβαζει ο maniac,μεσα κι εγω...πρεπει να μου εξηγησει κατι για τα δισκοπλατα,πριν φτασω τα 5000km....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή όσοι δεν ήλθαν στο Σοφικό να μην έλθουμε;Τι θα λέμε εμείς αφού η κουβέντα θα έχει θέμα την "αποτυχημένη" διοργάνωση;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χαντρες,ματακια και πολλα σκορδα..........τωρα που σε μελετησε ο georgep,μονο αυτα σε σωζουν
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άμα είναι να δω το varaderista στον καφέ, μέσα κι εγώ ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στην Αίγλη Ζαπείου την Τετάρτη 09/02/2011 | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 20-02-2011 17:13 |
Καφεδάκι στην Αίγλη την Τετάρτη 10/11 | moby_gr | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 84 | 12-11-2010 12:38 |
Καφεδάκι Αίγλη Ζαπείου, Κυριακή 2/5 | Kimwnas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 0 | 28-04-2010 20:16 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 127 | 09-10-2009 15:51 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 13 Μαίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 17-05-2009 12:15 |