![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψάχνω να βρω τέτοιο διακόπτη ...
![]() .
|
|||
|
|||
![]() Κατουμάς στο Κέντρο...?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eλα αφεντικο εδω σε εχω...δες το λινκME8166 MINI LIMIT SWITCH 5A REPLACE AROMAT NAIS AZ8166 | eBay
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με πρόλαβες...
![]() Chief αν δεν τα πας καλά με το e-bay... πες μου να στο ψωνίσω εγώ! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ πολύ παίδες ... είναι αυτό ακριβώς που ψάχνω ... Αλλά θα το προτιμούσα από Ελλάδα .... ![]() Το είχα αγοράσει πριν 10 χρόνια από την Σ. Πάτση, πολύ πιο οικονομικά από 34$ + μεταφορικά, αλλά τους καλώ στο τηλέφωνο κ είναι "λάθος" ... θα το ψάξω ... ![]() Κ πάλι ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά Τσιφ!!
Εναλλακτικά - και εφόσον έχεις συναγερμό στο σπίτι και υπάρχει ελεύθερη ζώνη - θα μπορούσες να βάλεις στην γκαραζόπορτα μια ενσύρματη ή ασύρματη (ανάλογα με την πρόσβαση και την απόσταση) επαφή και να την παρακολουθείς έτσι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και ....ήντα κάνει ετούτο ωρέ?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ME8166 MINI LIMIT SWITCH 5A REPLACE AROMAT NAIS AZ8166 NEW
HEAVY DUTY MINI LIMIT SWITCH HALF SPRING HALF PLASTIC ROD LEVER ACTUATOR 5A CONTACTS 1NO/1NC SCREW TERMINALS IP 65 RATING |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ααααααα, δηλαδή κάνει για την αλυσίδα του aircondition, που μπαίνει στο δέρμα της σέλας, στο χερούλι του καναπέ.... Και άμα τον αλλάξεις, κάνει καλλίτερα άλματα το IDEAL, της boxer? Ellinikos βρε....δεν κατάλαβα χριστό... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα επισκευάσω ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 10 | 14-10-2011 17:31 |
Πού θα βρώ κόρνα για κουφούς; | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 88 | 15-04-2011 20:16 |
Part Numbers - πού θα τα βρω; | bvlahos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 20-11-2009 19:38 |
Γαντια Revit, που θα τα βρω? | alx_k | Ένδυση | 7 | 15-05-2009 00:33 |