![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους,
με γραψανε για 2η φορά (80Ε) στο κέντρο οι δημο!@$#. Ξέρει κανείς αν τα παίρνουν απ' την εφορία αν δεν πληρώσεις? Είχε ποτε κανείς πρόβλημα με την εφορία λόγω κλήσης της δημοτικής? Κάποιοι λένε οτι όταν γίνουν 300Ε τα στέλνουν στην εφορία... απόψεις? |
|
|
|||
|
|||
|
80€
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Ανάλογα με τη πολιτική του Δήμου, εδώ στο Ηράκλειο στείλανε στα σπίτια μας ειδοποιήσεις πληρωμής μετά απο χρόνια.Δεν θα έχεις Δημοτική ενημερότητα στο μέλλον. Εντός 10 ημερών πληρώνεις τα μισά. Πάντως έλεγξε αν γράφει ώρα και δρόμο στην κλήση αλλιώς είναι άκυρη.
|
|
|
|||
|
|||
|
απ οτι ξερω πανε εφορια,πληρωσε τα μισα να ξεμπερδευεις!
|
|
|
|||
|
|||
|
Με τον Καλλικράτη θα απαιτείται και Δημοτική Ενημερότητα δεν την γλιτώνεις πληρώνεις τα μισά εντός 10 ημερών
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κώστα όχι, δεν πάνε εφορία. Σίγουρα. Απόσπασμα:
Δημοτική κλήση δεν έχω πληρώσει ποτέ. Όταν κάποια στιγμή ήταν να εισπράξω χρήματα από τον Δήμο Αθηναίων , δήλωσα ότι δεν έχω καμία σχέση με το αυτοκίνητο, που μου έλεγαν και τελείωσε εκεί το θέμα.Το αυτοκίνητο ήταν δικό μου. Μαζί τους τα έφαγα, τα €40. |
|
|
|||
|
|||
|
Εμενα παντως κληση για παρακαρισμα απο δημοτικη αστυνομια που δεν πληρωσα ηρθε μετα απο 1 χρονο περιπου διπλασιο ποσο.....δεν σε ξεχνανε!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Από πού ήρθε Άκη? Αν ήρθε από την Δημοτική πάλι... τί έγινε? Τα ίδια. Την πλήρωσες τελικά?
|
|
|
|||
|
|||
|
Σου χει επιδοθεί η κλήση επίσημα??
Έχεις υπογράψει μήπως?? Αν όχι αρνείσαι οτι την παρέλαβες και δεν μπορεί να γίνει προσαύξηση στο πρόστιμο. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ίδρυση Οικονομικής Αστυνομίας | Hekima | Επικαιρότητα | 9 | 02-12-2010 13:09 |
| Πρόσκληση παρουσίασης βιβλίου για τα 100 χρόνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών | skippybi | Πολιτισμός | 3 | 11-01-2010 21:35 |
| Άστεγος θύμα Δημοτικής βαρβαρότητας!!!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 10 | 16-08-2009 20:02 |