![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΝΗ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ .ΠΟΣΟ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...... |
|
|||
|
|||
![]()
REVIT AIR πάρα πολύ καλό μπουφάν η τιμή του απο το fc moto είναι 125 ευρώ δηλαδή 137 ευρώ στην πόρτα σου ( με αντικαταβολή) αλλά αν δεν κάνω λάθος σχεδόν ίδια τιμή το έχει πια και το motoraid στην Πάτρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω να προτεινω το Airtek της Clover που ειναι ενα εξαιρετικο καλοκαιρινο πανεμορφο μπουφανακι με πολλα διατρητα σημεια, ενισχυσεις και μια λεπτη εσωτερικη επενδυση-γιλεκο (κανονικα ειναι αορατο - διπλωμενο πισω απο τη μεση και το προσθετεις μονο οταν εχει ψυχρα) που βοηθαει αρκετα στα καλοκαιρινα δροσερα πρωινα ή βραδυα, μια και το συγκεκριμενο μπουφαν ειναι μονο για προστασια και οχι για το κρυο! Στα 165 ευρω ΗΤΑΝ μια εξαιρετικη αγορα!
Με λυπη διαπιστωσα γραφοντας αυτες τις γραμμες οτι η εταιρεια το αντικατεστησε με το Airtek-2 που κατα τη γνωμη μου ειναι λιγακι πιο ασχημο, δειχνει ζεστοτερο και ειναι αρκετα ακριβοτερο στα 230+ ευρω!! Θελω να πιστευω ομως οτι με λιγο ψαξιμο θα μπορεσεις να βρεις το παλιο μοντελο... EDIT... Το βρηκα εδω! http://www.moto-accessories.gr/produ...er_airjet_grey Last edited by Gemat; 06-05-2011 at 20:31. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπορεις να το βρεις νομιζω στην stelpet (ειχε καποια κομματια πριν απο λιγο διαστημα) αλλα και σε αλλα μαγαζια. Το 2 το εχω δει και εγω και δεν τρελαθηκα τοσο..... |
|
|||
|
|||
![]()
Νότη εγώ ζαχαρώνω το airflow της BMW το δοκίμασα στα Χανιά και έπαθα πλάκα η τιμή βέβαια είναι λίγο 499,00 € για καλοκαιρινό μπουφάν, αλλά και το Revit είναι πολύ καλό και οικονομικό και θα καταλήξω εκεί, όπου μίλησα με το κατάστημα στην Πάτρα (Motoraid) και η τιμή που μπορεί να κάνει για το φόρουμ είναι 135,00 € αν μαζευτούμε μέχρι 3 άτομα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για πιο revit μιλας γιατρε μου;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το Revit AIR το χω κ εγώ, είναι μια χαρά, σκέφτομαι να πάρω κ ένα ακόμα σε γκρι σκούρο, οπότε είμαι μέσα για ομαδική Σταύρο.
Σε καλή τιμή παίζει κ εδώ Revit AIR καλοκαιρινό jacket, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ, Revit_AIR-mensJacket - MotoMaD - Title |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
revit η dainese,το τελευταιο το εχω 4 χρονια κ δεν εχει παθει τιποτα,δεν θα το αλλαζα παρα μονο με το revit,καλη ποιοτητα κ τα δυο!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
DAINESEN ΜΠΟΥΦΑΝ | xristoforos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 13 | 07-10-2011 11:57 |
ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE D-DRY | malco | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-02-2011 16:57 |
ΜΠΟΥΦΑΝ BMW RALLYE PRO 2 | ANASTAZ | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 16 | 06-01-2011 21:17 |
ΜΠΟΥΦΑΝ SAVANNA | loulou1100gs | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 18-01-2010 23:21 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ | MARK | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 04-01-2010 12:02 |