![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά?
Ήρθε το καλοκαιρί και όλο και μου ερχετε η επιθυμία να γίνω κατοχος μοτοσυκλετας μετα απο εποχη 2 χρόνων λόγω ατυχήματος. Εδω ειναι που θέλω τη βοηθεια σας.έχω καταλήξει bmw στο R 1200 GS,αλλά μ αρεσει και το ADVENDURE. Το θέμα είναι μηπως ειναι υπερβολή για τη χρήση που θέλω.Η χρήση θα ναι περισσοτερο στη πολη βολτες και ταξιδια μία στο τόσο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|||
|
|||
![]()
δεν είναι υπερβολή αν σου αρέσει περισσότερο η ΑΝΤΒΕ και είσαι πάνω από 1.80 μ ύψος.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν πας μακρινα και συχνα ταξιδια χιλιες φορες το απλο!
πιο γρηγορο,πιο ελσφρυ και με λιγοτερο ογκο! ![]() α!και πιο φτηνο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η 1200GS δεν για την πόλη !!! ![]() Η 1200 gs είναι κυρίως για ταξιδιωτική χρήση !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ειναι καλοζυγισμενη και ευκολη στην πολη! ![]() ασε που εχει τελεια φρενα,οποτε ασφαλης σε περιπτωση που κατι η καποιος πεταχτει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θέμα συνήθειας είναι όλα και θέμα μη συνήθειας ! Ας μην υπερβάλλουμε όμως ! Είναι δυνατόν να υποστηρίζεις ένα 1200 ως μηχανή πόλης? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εμενα μ εχει σωσει πολλες φορες απο πολλες αποψεις σε αντιθεση με το παπι που εχω δει το χαρο με τα ματια μου απειρες φορες... βεβαια ειναι και θεμα εμπειριας,υψους και κιλων αναβατη... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!! | Γιώργος Σαββίδης | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 77 | 03-12-2013 00:05 |
Τί να πει κανείς... | ckk | Κόσμος | 4 | 19-04-2011 21:09 |
Τί να μας πει και ο ..... νομπελίστας! | Arkas | Ελλάδα | 6 | 29-08-2010 18:14 |
Τί σκάφος να πάρω ;;; | Michael Chatzilias | Διάφορα | 70 | 24-04-2010 07:34 |