![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρακολουθούμε όλοι μας τις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων. Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που δε γίνονται επεισόδια παρά τη μαζικότητα που παρατηρείται. Σε σημείο που να συγχαίρουν οι πολιτικοί τον κόσμο.
Γιατί δεν έχουμε επεισόδια; Εχω αρχίσει πάλι να γίνομαι καχύποπτος. Ολο αυτό δείχνει να μοιάζει πλέον με βαλβίδα ανακούφισης. Δεν είναι τυχαίο που η ψήφιση του μνημονίου ΙΙ πηγαίνει όλο και πιό πίσω στο βάθος του καλοκαιριού. Γιατί δεν έχουμε επεισόδια; Γιατί η αστυνομία είναι τόσο συγκρατημένη; Πως και δεν έχει πέσει έστω κι ένα ψέκασμα με δακρυγόνο. Σίγουρα θα έχουν ακούσει κάποιο μπινελίκι. Μήπως πρέπει να ανησυχώ;! Οχι διότι οι αγανακτισμένοι δεν ενήργησαν αυθόρμητα, όσο για τη στάση της κυβέρνησης.... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Δεν τρώγεσαι με τίποτα!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τι λες;!
Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που αναρωτιέται! Δε θα ήταν δύσκολο να εμφανιστεί μιά διμοιρία "μπαχαλάκηδες" και να γίνει το έλα να δεις! Δε συνέβη όμως! Δεν παραξενεύει κανέναν; Ξαφνικά όλοι οι νοικοκυραίοι δε φοβούνται τα παιδιά που κουβαλάν πέτρες και μολότωφ; Ολα κατά τα γνωστά είναι; Δεν υπονοοώ κάτι, αλλά μου φαίνεται παράξενο όλο αυτό... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όλο αυτό το κίνημα των "αγανακτισμένων" προστατεύεται από τους ίδιους. Είναι κάτι που διαδίδεται αμέσως στον "αγανακτισμένο" από τους παλαιότερους "αγανακτισμένους". Παρ'όλα αυτά μου φαίνεται και μένα περίεργο Γιάννη πως και δεν έχουν γίνει επεισόδια ακόμα είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά! Αυτό που έχω αρχίσει να υποψιάζομαι είναι ότι υπάρχουν συμφέροντα στην κάθε κατευθυνση. Σίγουρα κάποιες ομάδες συμφερόντων μικρές ή μεγάλες έχουν συμφέρον από το συγκεκριμένο κίνημα. Όπως και μικρές ή μεγάλες ομάδες συμφορόντων έχουν συμφέρον από τη μη ύπαρξη του κινήματος! Είναι το "κουβάρι" τόσο μπερδεμένο που τελικά δεν ξέρεις για ποιόν και γιατί διαδηλώνεις !!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα επεισόδια δεν έχουν πάντα ξεκάθαρη προέλευση (πως την είπαμε την άσκηση της αστυνομίας;;
![]() Επίσης, μην ξεχνάς πως δεν υπάρχουν σαφή και λογικά αιτήματα. Γιατί, δεν είναι λογικό αίτημα "να φύγουν όλοι τώρα" κλπ Δυσαρέσκεια εκφράζεται και μάλιστα όχι για τους ίδιους λόγους που γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη. |
|
|||
|
|||
![]()
εννοώ ότι στις αρχές μας έδειχναν πλάνα από Ισπανία....
εάν αυτοί εκεί και όπου αλλού, συνεχίζουν την όποια διαμαρτυρία και παράλληλα τα πουλημένα κορμιά (ΜΜΕ) δεν μας το παρουσιάζουν εδώ, σημαίνει ότι ο κόσμος παντού και ταυτόχρονα είναι σε μόνιμη αναταραχή...αυτή η κατάσταση (εάν, λέω εάν, υφίσταται) μπορεί να οδηγήσει σε αυταναφλέξεις και ντόμινο σκληρότερων διαμαρτυριών....... και τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.... ![]() γιατί εάν πλέον δεν έχεις και πολλά να χάσεις, εύκολα γίνεσαι ένα με τη μάζα.... |
|
|||
|
|||
![]()
News247.gr Κόσμος Ειδήσεις
Τα μαζεύουν οι Αγανακτισμένοι της Ισπανίας Οι διαδηλωτές που έχουν καταλάβει από τα μέσα Μαΐου την Πουέρτα ντελ Σολ στη Μαδρίτη αποφάσισαν να διαλύσουν την κατασκήνωση, που έχει γίνει σύμβολο του εναλλακτικού κινήματος διαμαρτυρίας στην Ισπανία (Vid) 1 σχόλια | Σχολιάστε Tweet ![]() Δημοσιεύτηκε: Ιούνιος 08 2011 10:52 Ενημερώθηκε: Ιούνιος 08 2011 15:21 Έπειτα από τέσσερις ώρες συζητήσεων κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης, συμφωνήθηκε να διαλυθεί ο καταυλισμός των σκηνών που καταλαμβάνει την πλατεία στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας. "Ο καταυλισμός αποτελεί εργαλείο εργασίας, όχι έναν στόχο καθαυτό", αναφέρεται στο κείμενο που εγκρίθηκε από τις 17 επιτροπές που σχηματίζουν το κίνημα των "αγανακτισμένων". Οι διαδηλωτές δεσμεύθηκαν επίσης να συνεχίσουν τις εκδηλώσεις του κινήματος, οργανώνοντας σειρά διαδηλώσεων τις επόμενες εβδομάδες. Χρειάσθηκαν πολυήμερες συζητήσεις και σύγκληση συνελεύσεων που αναβάλλονταν ώστε οι "αγανακτισμένοι" να αποφασίσουν τελικά να διαλύσουν τον καταυλισμό, παρά τον κίνδυνο να ατονήσει το κίνημα διαμαρτυρίας που έχει την υποστήριξη της κοινής γνώμης. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ διαδηλώνω για μένα και την οικογένεια μου.
Ούτε για την Ελλάδα (χαλάω το ρομαντισμό;...), ούτε για κανέναν άλλο π*π*ρ*. Αν η δική μου διαδήλωση βγάλει κερδισμένους και αυτούς, so be it. |
|
|||
|
|||
![]()
γιατί δεν έχουμε εικόνα από άλλες χώρες ???
εκεί συνεχίζουν ή τα παράτησαν ? εάν συνεχίζουν και δεν μας το λένε, τα πράγματα είναι σοβαρά.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σύμφωνοι !! Αλλά επειδή διαδηλώνεις για σένα και την οικογένειά σου δεν σημαίνει ότι γνωρίζεις αν η όλη διαδήλωση θα έχει ωφέλη για σένα! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εισβολή οπαδών και επεισόδια στην Αυστρία | frits | Κόσμος | 19 | 23-05-2011 15:25 |
Φωτογραφίες από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας | frits | Επικαιρότητα | 100 | 14-05-2011 13:55 |
Πότε πέρασε ΚΤΕΟ ;;;;; | Adrian | Αστεία Video | 9 | 20-05-2009 13:46 |
Τουρκική ταινία για τα επεισόδια κατά των Ελλήνων της Πόλης. | Arkas | Κινηματογράφος | 5 | 09-03-2009 10:41 |