![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αναφέρομαι στη κάτωθι :
![]() Πριν λίγες ημέρες συμπλήρωσα 1 έτος από την αγορά της. έχω κάνει 16.785 χιλιόμετρα στους 12 αυτούς μήνες. έχω κάψει περίπου 1.005 λίτρα με κόστος 1.525 ευρώ με μέση τιμή 1,52 ευρώ το λίτρο. έχω κάνει πολλά ταξιδάκια εντός Ελλάδος (προς το παρών ![]() από extras, φοράει ψηλότερο τιμόνι (αποστάτες) και φώτα xenon (slim ballast) Δηλώνω απερίφραστα πολύ ευχαριστημένος/γοητευμένος απο τη μοτοσυκλέτα μου και επίσης ευπειθώς αναφέρω ότι δεν μου έχει προκαλέσει την παραμικρή ενόχληση, δεν έχει κάνει Τσικ...... δεν μου έχει ζητήσει ποτέ, απολύτως τίποτε πλην βενζίνης..... και στα ...δικά σας.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ΦΤΟΥ,,, ΦΤΟΥ,,, ΦΤΟΥ, Να μην την ματιάσουμε... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να την χαίρεσαι και να την έχεις άλλα 40 χρόνια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Φτου φτου, όπως λέει κ ο Αργύρης κ να κάνεις πολλαπλάσιες χιλιάδες χιλιόμετρα απροβλημάτιστα ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αυτο με το μαααααατι!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα όρθιος και καλοτάξιδος Βασίλη!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδιά....
θέλω να δω και τα σχόλια των αλλοεθνών...... 17κ χιλιόμετρα και ούτε κιχ..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχεις -εχουμε μια κουκλα να την χαιρεσαι-χαιρομαστε και να κανεις-κανουμε πολλα παρα πολλα ομορφα χλμ
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Bασιλάκη μου, τα γυρεύει και εσένα ο πωπουδάκος σου..!!!
![]() Πας και αναρτείς τέτοιο θέμα σε ένα φορουμ, που οι "αλλόθρησκοι" (μη μποξεράκηδες & μη προπελάκηδες) καραδοκούν..!!! Θα βγει σε λίγο ο Νικ-x, και θα αναπτύσει θεωρίες ..!!! Μείνε συντονισμένος... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το Βήμα...Σωτήριον έτος 2013 | tsompanis | Ανέκδοτα | 17 | 22-12-2010 16:17 |
Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 !!! | syan | Χιούμορ | 11 | 19-10-2010 17:01 |
Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 | MARK | Χιούμορ | 12 | 22-11-2009 20:32 |
Επιστολή γραμμένη το έτος 2040 | Alext | Περιβάλλον | 7 | 06-09-2009 22:35 |
Βλαβερές οι υποσχέσεις για το νέο έτος | riko46 | Υγεία | 3 | 03-01-2009 17:11 |