![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το περασμένο Σ/Κ βρέθηκα στο γυναικοχώρι
για κάποιες δουλειές. Τι πιο ωραίο, από το να κάνεις το μπανάκι σου με καλούς φίλους και καλή παρέα! Παρέα με το Γιάννη (GDS). ![]() Kάπου εμφανίστηκε και ο staga! ![]() ![]() Mετά το μπανάκι, ο Σταύρος μας, έχει πάντα όρεξη για σαλατούλα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Όμορφη συντροφιά, σε ένα ωραίο προορισμό! Να είμαστε καλά φιλαράκια, να ξαναανταμώσουμε! . |
|
|
||||
|
||||
|
.
Για καφεδάκι πήγατε - σε γεύμα το γυρίσατε ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Κουκλοι!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Νικόλα αφού ξέρεις ότι είμαι σε διατροφή !!!
Τώρα να σου πώ ότι τα έφαγε η Βαρβάρα ....δεν θα το πιστέψεις....... και καλά θα κάνεις !!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξεσκιστήκατε στο σαλατικό πάλι................
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ωραία παρεάκια
, καλά περάσατε πουλάκια μου ...αλλά δεν παραπονιέμε ήμουν απασχολημένος....
|
|
|
|||
|
|||
|
Ομορφιές . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτά τα φωτο-ρεπορτάζ σου ρε Δημήτρη!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντα τετοια να έχετε .....!!!!
![]() Στην επόμενη λοιπόν...!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Άντε παιδιά, να δει και κάποιος λίγο θάλασσα γιατί εμάς φέτος μας έφαγαν τα βουνά!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
| «Χρυσάφι» ο κρόκος Κοζάνης | georgekostas | Διάφορα | 6 | 02-11-2009 22:53 |
| Καφεδάκι - Μπανάκι στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 5 Ιουλίου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 28-07-2009 21:47 |
| Το Μπλόκο | arisxios | Ανέκδοτα | 11 | 11-05-2009 13:13 |
| Λεοντόκαρδε.....Πολύχρονος!!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 45 | 23-02-2009 21:45 |