![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας, δυστυχώς δε παίρνει μπροστά! αντλία γυρνάει.. μιζάρει κανονικά... τα μπέκ ψεκάζουν κάπως "διακοπτώμενα" αλλά αρκετά καθώς μιζάρω.. άλλαξα μπουζί.. μπαταρία οκ... αλλά ?!!!
άφησα τη μοτο περίπου 2 μήνες ακίνητη και όταν προσπάθησα να τη βάλω μπροστά είδα ότι είχα διαρροή από ένα σωληνάκι και γι'άυτό αγόρασα το αντίστοιχο - έκοψα ένα όμοιο - άλλαξα και τα σφικτηράκια με αυτά με τη βίδα.. αλλά μάλλον ήμουν άτυχος?!! πήγε η λάσπη στην αντλία ή στο φίλτρο? δεν έχει την απαιτούμενη πίεση στο μπέκ??? κάνει που και πού κάποιες απέλπιδες προσπάθειες "ότι θα πάρει" αλλά μόνο σκασιματάκια (μπουκωμένη??) προσπάθησα και με τέρμα γκάζι! έλεγξα και τις ντίζες οτι κάθονται σωστά! αλλά... ![]() νούμερα μου κάνει αφού δε τη κυκλοφόρησα τόσο καιρό Κάποια ιδέα - βοήθεια? Ευχαριστώ πολύ! |
|
|||
|
|||
![]()
Σε κατηφόρα την δοκίμασες ?? Αν επιτρέπεται δηλαδή να το κάνεις..δεν ξέρω...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν υπάρχει εδώ κοντά.. και ούτε μπορώ να επιταχύνω αρκετά μόνος μου ... 240 κιλά είνα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mήπως χρειάζεται να γίνει και ένας έλεγχος στις ασφάλειες??
|
|
|||
|
|||
![]()
Μίζα γυρνάει …καύσιμο πάει….μπουζί άλλαξες …αλλά δεν είδες εάν δίνουν σπινθήρα!!! Κοιτά αυτό και βλέπουμε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα λάσπη, γιατί να πάρει ρε φίλε. Επειδή ήταν ακίνητο? Δεν νομίζω. Σένσορα σε κόβω. Την έβρεξες? |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ, σπινθήρα δίνει... σένσορα HES? έχω αλλάξει πέρσι, ούτε την έχω πλύνει... γυρνάει η μίζα όμως και κάνει σκασιματάκια!
![]() θα αλλάξω και φίλτρο βενζίνης μήπως..!? Last edited by πάρης; 10-08-2011 at 07:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Σηκωσες τεποζιτο για βάλεις σωληνακια;
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται R1100GS 96 | sansiro.sugata | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 19-04-2011 14:12 |
Καθε Ποτε να αλλαζω τα λαδια στο bmw r1100gs ?? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 10-04-2010 22:29 |
Ζητείται μπροστινό φτερό r1100gs | πάρης | Ζήτηση | 11 | 07-12-2009 11:49 |
Πωλειται R1100GS | antonis1150GSA | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 12 | 03-09-2009 21:25 |
BMW R1100GS '97 | Wicked_GS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 02-02-2009 10:54 |