![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελέγχουν υπαλλήλους με μικροτσίπ - NEWS247
Απο αλλου το περιμεναμε , απο αλλου μας ερχετε...λεφτα δεν εχουν να πληρωσουν τους μισθους αλλα για αγορες....πρωτοι και καλυτεροι ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλουν να μας περάσουν διάφορα με την ευκαιρία της κρίσης του χρέους που δημιούργησαν δηλαδή ! Ελάχιστα είναι τυχαία πια! Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα μας θέλουν για σκλάβους και μόνο !
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νο…Νο…Νο… Το τσιπάρισμα είναι ήδη νόμος για τα ζώα….. κάνε την εύκολη αναγωγή ….για το πως μας βλέπουν …. Νομίζω υπάρχει και μια λέξη , δεν θυμάμαι καλά …γκολεμ? γκλουμ ? γκόϊμ ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() TRAGIC!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑ ΤΑ ΜΠΗΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα μου κάνει, θα ξεχωρίσουν οι αργόσχολοι που δεν δουλεύουν και πίνουν καφέ στο σπίτι του φίλου τους από αυτούς που τρέχουν και γράφουν τον κοσμάκη(να το κακό
![]() Αν δουλεύει κάποιος δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, ούτε να κρύψει που βρίσκετε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχεις ιδέα τι μπορεί να χωρέσει μέσα σε αυτόν τον κόκο ρυζιού που θα είναι τοποθετημένος στο σώμα μας? Έχεις γενικά ιδέα για τι πράγμα μιλάμε εδώ πίσω από το πρόσχημα του "ελέγχου του ωραρίου εργασίας"? |
|
|||
|
|||
![]()
Να το παραγγείλει σε υπόθετο ο εν λόγω κύριος που κόπτεται για τους υφισταμένους του, και να δείξει πρώτος το καλό παράδειγμα ...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
αρμενιζοντας στις κυκλαδες με εναν βρωμιαρη(wet-dirty) | gsmaniac | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 54 | 12-09-2010 13:38 |
χωματερο σχολειο,με δασκαλο εναν.....βρωμιαρη | gsmaniac | Χωμάτινες εξορμήσεις | 43 | 16-03-2010 08:03 |
Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει) | NLS | Καλώς ήλθατε | 47 | 07-01-2010 20:43 |