![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει κάποιος φίλος ο οποίος να ασχολείται ή να μπορεί να προτείνει κάτι σχετικά με πόρτες ασφαλείας?
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ΣΙΑΜΟ και είμαι ικανοποιημένος αρκετά.
|
|
|||
|
|||
![]()
ballomenos. Την τοποθέτησα πριν 2 χρόνια.
Ευχαριστημένος......... |
|
|||
|
|||
![]()
Πιστοποητικο απο ανεξάρτητο ινσιντουτο σχετικά με την ασφάλεια δεν έχει κανείς τους στην Ελλάδα.
Εάν ψάξετε τη σημαίνει πιστοποίηση σχετικά με την ασφάλεια θυρων στο google wk1,wk 2 κ.λ.π. Όπως και πυραντοχη T60 Τ90 η rei 60 rei 120 όπως και Ηχομονωση ειναι βαθύα νυχτωμενοι οι κατασκευαστές θυρων στην ΕΛλαδα. Απλά το κόστος μια σοβαρής θύρας εισαγωγής ειναι μεγάλο. Αυτά Εάν θέλετε να ρωτήσετε τίποτα παραπάνω εδώ είμαι |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω φίλο που δουλεύει στον SIAMO αλλα βάζει και μόνος του. Εχει βάλει σπίτι μου και σε καναδυο φιλαράκια και συγγενείς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Εχω βάλει και την κλειδαριά που δεν ανοίγει με ταυτότητα-κάρτα αν ξεχάσεις να την κλειδώσεις. Αν σε ενδιαφέρει πές μου να σε φέρω σε επαφή. Κάνει και γραμμάτια απ'ότι ξέρω.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ???????????
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχει δεύτερη γλώσσα που δεν ανοίγει με ελαφρύ σπώξιμο όπως η πρώτη αλλα θέλει αρκετη δύναμη που μια ταυτοτητα ή κάρτα δεν μπορεί να σου δώσει. Να σας πώ οτι έχει δοκιμαστεί απο διαρρήκτες ερασιτέχνες με κάρτα ενώ ήμουν μέσα στο σπίτι και πράγματι δεν άνοιξε η πόρτα παρόλο που δεν ήταν κλειδωμένη.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Resistance category at a glance
απο οτι φενεται πρεπει να βλεπουμε για WK3 τουλαχιστον αν οχι μονο για WK4... Last edited by asotosios; 23-08-2011 at 15:03. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|