![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω αν έχει παρόμοιο θέμα αλλά θα ήθελα να κάνω μια ασφάλεια που να με καλύπτει στα πάντα, σπίτι ,ΙΧ , μηχανή πεζό, …….
Υπάρχει κάποια και τι πρέπει να προσέξω? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είσαι πολύ σαφής αλλά έχω την εντύπωση πως ενδιαφέρεσαι για συμβόλαιο αστικής ευθύνης.
Ποιους ακριβώς κινδύνους ενδιαφέρεσαι να καλύψεις? |
|
|||
|
|||
![]()
εγω χρησιμοποιω την ARAG η οποια αναλαμβανει οπιοδηποτε προβλημα μπορει να εχεις με αυτοκινητο, μοτο, σπιτι (ισως δεν ξερω δεν εχω τετοια καληψη)...
π.χ εχεις τρακαρισμα (χτυπα ξυλο) ουτε την ασφαλιστικη σου δεν περνεις...ενημερωνεις την ARAG, και τα τακτοποιουν ολα... π.χ εχεις προβλημα με καποια εγγυηση επισης αναλαμβανουν...!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν χρόνια είχε ο πατέρας μου την DAS. Στο δήμο ελληνικού σε ένα φρεάτιο έσπασε το κάρτερ του αυτοκινήτου και πήγαμε στην αστυνομία να κάνουμε καταγγελία. Μετά ανέλαβε η DAS και αφού μας πλήρωσε η ίδια το τιμολόγιο επισκευής θα κινιόταν δικαστικά και θα διεκδικούσε τα χρήματα της χωρίς καμιά δικιά μας ανάμιξη.
Κάτι τέτοιο θέλω αλλά αν γίνετε να με καλύπτει και στα θέματα που ανέφερα |
|
|||
|
|||
![]()
δοκιμασε την Arag...μπες στο σαιτ τους και στειλε μειλ στον εκπροσωπω της περιοχης σου...συνηθως απαντανε αρκετα γρηγορα και με περιεχομενο περιεκτικο και στανταρ οποτε δεν εχει και πολλα μικρα γραμματα που κρυβουν παγιδες...απλα δεν ξερω για το σπιτι αν σε καλυπτει...
δεν χανεις τιποτα...δοκημασε και βλεπεις τι σου απαντανε... |
|
|||
|
|||
![]()
παρε ενα τηλ τον acgkln!!(αντε πες του απο εμενα
![]() ![]() αυτα τα ολιγα! |
![]() |
|
|
![]() |