![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά θέλω τη γνώμη σας. Λόγω του ότι κανονίζω για Οκτώβριο ένα χωμάτινο extreme ταξιδάκι, ενδιαφέρομαι να βάλω προστατευτικό φαναριού. Θέλω τη γνώμη σας για το τι να προτιμήσω. Μεταλλικό πλέγμα ή πλαστικό προστατευτικό? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου προτεινα μεταλικο πλεγμα διοτι το αλλο που ειναι plexiglass θολωνει με την σκονη και την λασπη και θα πρεπει να το καθαριζεις για να βλεπεις το βραδυ καλα (με τα φωτα)...επισης το plexiglass γεμιζει γρατζουνιες και θολωνει απο την πολυκαιρια, ενα φιλαρακι το ειχε βαλει αλλα επειδη εκανε χωμα και δεν επλενε και την μηχανη
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Λακη,κι εγω το πλαστικο της touratech εχω βαλει,και σε 6 μηνες τωρα,μια θολουρα την εχει βγαλει.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω έχω το πλαστικό της μαμάς.....ούτε θολουρες , ούτε γρατζουνιες
Μπαινοβγαίνει εύκολα και το βράδυ σε ταξίδια το ξεκουμπωνω,για να μην αντανακλά ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οπως σου ειπαν και τα παιδια παραπανω, προτιμησε το μεταλλικο (αυτο εχω και γω) αλλα εχε υπ'οψιν σου οτι μειωνει το φωτισμο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό έχω και εγώ! Το πιό βολικό, εύκολο και όμορφο από όσα έχω δει!
|
|
|||
|
|||
![]()
Η ομορφία είναι υποκειμενική, εγώ προτήμισα το πλέγμα
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Του έκοψε το γεννητικό όργανο ως αποδεικτικό στοιχείο βιασμού | MARK | Κόσμος | 9 | 04-06-2011 17:11 |
Γνωρίστε το πατρινό καρναβαλικό ιντερνετικό κανάλι | skippybi | Πολιτισμός | 9 | 05-03-2011 15:45 |
Ευρηματικό διαφημιστικό BMW Motorrad με afterimage effect! | moby_gr | Νέα μοντέλα BMW | 10 | 30-10-2010 15:38 |
Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 12:51 |
2ο Καρναβαλικό Κινηματογραφικό Δρώμενο 27 & 28 Ιανουαρίου 2009 | skippybi | Πολιτισμός | 8 | 30-01-2009 19:06 |