![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι.. Aυτο που δειχνει η εικονα, εννοω.. (Το αριστερο βεβαια, αλλα δεν εχει σημασια)
![]() Απλα το εχω "χαρακωσει" με τα "κουμπακια" που εχουν τα jeans, στις επιτοπιες (εχοντας στα χερια τη μηχανη) "μανουβρες".. Γυαλιζεται, το αφηνω ως εχει 'η το βάφω??? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βαφεται πανευκολα!βαφτο μαυρο και θα με θυμηθεις!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι την αγόρασα κ εγώ απ τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, δεν παίζει τίποτα σε ηλεκτροστατική? Καλό και το μαύρο αλλά η δική μου είναι γκρι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εναλακτικα μπορείς να επιλέξεις να βάλεις και αυτοκόλλητο 3M Carbon. Και το προστατέυει και άμα το βαρεθείς απλα το βγάζεις!
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο ξεκίνησα και εγώ τα Carbon και τώρα μπορέις να την πεις και carbon edition! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Για το καλύτερο αποτέλεσμα το βάψιμο είναι μονόδρομος αν θέλεις να το κρατήσεις όπως είναι αλλιώς οι λύσεις που είπαν οι φίλοι πιο πάνω με την καλύτερη για μένα αυτή που σου είπε ο Βαγγέλης . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δλδ γυαλισμα του αλουμινιοιυ δεν παιζει με τπτ, ε?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο τρόπο και το αποτέλεσμα αν το έχει κάνει κάποιος φίλος ας παραθέσει το αποτέλεσμα .
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω δοκιμασει στις δικες μου γρατουνιες,
Δεν σβηνουν τελειως, απλα δειχνουν λιγοτερο.. Στα μειον οτι η μηχανη δειχνει λιγο...τσοπερ με γυαλισμενα τα πλαινα.. Ειδικα στα δικα μας μοντελα 04-05 που εχουμε αρκετα γυαλισμενα το συνολο μοτερ τροχους και πλαισιο απο το εργοστασιο.. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι βαμμένα ή έχει γίνει ανοδίωση στο αλουμίνιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι εχουν ενα λεπτο στρωμα διαφανο βερνικι..
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
professional wipes-Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς ;;;; | krenik | Φροντίδα | 0 | 02-09-2011 16:30 |
Ουρα αλουμινιου GS1150 | John1150 | Ζήτηση | 6 | 08-04-2010 17:30 |
Ο Πιο Χρήσιμος Στην Κοινωνία | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 07-12-2009 18:41 |
πωλουνται πλαινες βαλιτσες αλουμινιου καινουργιες | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 21 | 02-12-2009 01:22 |
Τιμες βενζινης σε πρατηρια και αλλα χρησιμα | danaos | Χρήσιμα | 16 | 23-01-2009 22:35 |