![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εχω ακομα την απορια ποια ειναι η καταληλη βενζινη.οποτε εβαζα 95 με ζεστη και φορτιο παρουσιαζει το κλασσικο πυρακιαααα.με 100αρα ποτε δε κανει κιχ.ελα που το αυτοκολητο λεει μονο 95 οκτανια?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υπολογισε και την ποιοτητα της βενζινας στην Ελλαδα και βγαζεις ευκολα το συπερασμα για το τι βενζινα πρεπει να βαζεις.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όποτε έχει η τσέπη μου ριάλια, βάζω 100άρα.Όποτε είμαι ρέστος βάζω 20ε απλή
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρόβλημα σου ειναι οτι βαζεις καυσιμα στην ΕΛΛΑΔΑ
![]() ![]() ![]() και εγώ τα ίδια έλεγα μεχρι να βγω εξωτερικό(Ευρώπη αλλα και ....Τουρκία ![]() οταν λοιπον....εκτος συνόρων εβαζα....95αρα!!!(γιατι οι μοντες με 100αρες και σουπερ ντπυπερ ουαου....ειναι ελληνοιταλικες ματσακονιες.....)δεν είχα ΟΥΤΕ πειρακια ουτε Τιποτα...... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το αυτοκολητο τουλαχιστον στην δικια μου που ειναι 2007 μοντελο λεει μονο αμολυβδη 95 οκτανια
|
|
|||
|
|||
![]()
Eισαι σιγουρος οτι οταν πληρωνεις 100αρα σου βαζουν και 100αρα????
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ.... ΟΧΙ !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() το οτι πολλες εταιρεις βάζουν πρόσθετα για να αυξήσουν τα οκτάνια δεν ειναι απαραιτητα καλο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχουν πιασει ενα ματσο βενζιναδες που νοθεουν τις 100αρες με απλη.... ευκολη νοθεια που δε δημιουργει και προβληματα στους κινητηρες και δε μπορεις να το καταλαβεις ευκολα ετσι κι αλλιως.... προσωπικα βαζω 95 απ'οπου να ναι και ποτε δεν ειχα προβλημα.... αλλωστε το εργαλειο καιει ακομα και 91 οκτανιων η οποια ειναι και η μονη που πουλανε στο αμερικα.... το τελευταιο το λεει και στο manual αν δε κανω λαθος
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αξίζει να βάζουμε 100άρα βενζίνη ;;;; | sandy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 52 | 24-04-2012 13:28 |
ΑSSEN: 100άρης ο Rossi! | Alext | Αγώνες | 10 | 05-07-2009 14:31 |