![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά νέα 5.
Παρασκευή απόγευμα στο γωνιακό γιαουρτάδικο της Νέας Ερυθραίας. Μιλάμε 3 για κυβέρνηση – πολιτικούς κλπ. Μπαίνει μέσα ο Χυτήρης. Δεν τον έχει δει ο ομιλών και του κάνω νόημα. Όχι να σωπάσει, αλλά να αποφασίσει ο ίδιος τι να κάνει. Τον βλέπει να χασκογελάει τον Χυτήρη και απευθυνόμενος σε αυτόν του λέει: ‘‘τι γελάτε κύριε υπουργέ, έτσι είναι η κατάσταση, πεινάει ο κόσμος.’’ Το πρώτο γιαούρτι έφυγε όταν το τσόλι του απάντησε: ‘και τι θέλεις να κάνω, να κλαίω?’ Δεν τον πέτυχε και μέχρις ότου να βγάλει το δεύτερο, από την τσάντα που είχε ψωνίσει και να το βγάλει από την συσκευασία, ο Χυτήρης μου έλεγε ταραγμένος: ‘είσαστε μάρτυρας, θα του τραβήξω μια μήνυση’ κλπ κλπ. Έως εγώ του απαντήσω: καλά σου έκανε Έως ότου ο πελάτης βγάλει το δεύτερο γιαούρτι και Έως ότου ο γιαουρτάς, τρελός κι απίθανος, βγάλει έξω τον Χυτήρη από το μαγαζί… Είχε έρθει ο φουσκωτός του, που τον πληρώνουμε εμείς, και τον φυγάδευσε σηκωτό από τον γιαουρτοπόλεμο. Φεύγοντας του είπα βέβαια, σε απόλυτη ηρεμία, ότι ο λαός, όπως τώρα, θα φροντίσει να μην ευχαριστηθούν τα κλεμμένα… Κάτι ψέλλισε το ραμολί… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εάν ρωτάω πετύχουμε το Ευάκι η την Άντζελα; Πώς θα αντιδράσουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για το Ευάκι (Καϊλή έ?) έψαχνα περσινή καλοκαιρινή φωτό από facebook φίλου, αλλά τζίφος. Της είπαμε 3 πράγματα, τα κατάλαβε νομίζω. Τώρα για την Άντζελα... μιλάει άλλος. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Θα βλέπεις να μαθαίνεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαουρτο - thread.
Η ομάδα των αριστεριστών φοιτητών ξεδίπλωσε ένα πανό, φώναζε συνθήματα κατά του κ. Καστανίδη, ενώ κάποιος νεαρός εκτόξευσε και γιαούρτι εναντίον του υπουργού. "Κατέστρεψες τη ζωή μας! Στην ανεργία μας έχεις οδηγήσει! Δεν ντρέπεσαι;" έλεγαν μεταξύ άλλων οι φοιτητές. |
![]() |
|
|