![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Συζήτηση γυναικών..
- Βγήκα χθες με έναν τύπο.. - αλήθεια?? και?? - ήταν πολύ ευγενικός κ ωραίος.. - ...ουαου!! και για πες.. - με πήγε σ ένα υπέροχο μαγαζί κ φάγαμε.. - ναι? και για πες, για πες... - μετά πήγαμε για ποτό και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... (2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ) - ...και καταλήξαμε στο σπίτι του που κάναμε.. - τι κάνατε?? πες τα μου όλααααα!!! - και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!! (4 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ) - ...περάσαμε τέλεια!!!! - μπράβοοοο... Συζήτηση ανδρών.. - Βγήκα με μια χθες.. - τη γ*******?? - ναι.. - ωραίος.. Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 19-10-2011 at 14:32. Λόγος: Διόρθωση απρεπών λέξεων - Με το να βάζουμε @ δεν αλλάζει κάτι .... |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η συζήτηση είναι ως εξής.... -έριξα ένα χτες.....(κούνημα κεφαλιού) -Ωραίος ... (κλείσιμο ματιού) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πίστευες κάτι διαφορετικό;
Δεν το πιστεύω. Αν σε παρηγορεί, αυτό το λέει κάποιος με τις πολλές. Με "την Μια" λέει άλλα. (αλλά δεν σου κρύβω μπορεί και "η Μια" να έχει περάσει από τέτοια αντιμετώπιση στην αρχή) Το ενδιαφέρον αγαπητή μου είναι ότι υπάρχουν ικανά δείγματα του φύλου σας που δρουν με τον ίδιο τρόπο πια. Και αφού πλάτιασα να πω και το άλλο. Έχω ΠΡΩΤΟ χέρι (όχι από... μένα, από επαγγελματία του χώρου εννοώ) γνώση του πως δρα ένας άνδρας σε strip club και πως δρουν οι γυναίκες σε ένα ladies night. Ας μην πούμε... γιατί καταρρίπτονται πολλοί μύθοι. (και για νεαρές και για μεγάλες και για ελεύθερες και για μη ελεύθερες) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Για το αγαπητή μου πήρες πόντο. ![]() Εξαρτάται τα λιγούρια τι έχουν δίπλα τους και τι γούστα βγάζουν
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ε μα. Κόντεψε να μας κάνει επιστήμονες ο grey.
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανείπωτη τραγωδία: έκανε χαρακίρι για τα χρέη! | ortho | Ελλάδα | 15 | 01-04-2011 19:52 |
| Μας περνάνε για τόσο ζώα... | ckk | Μου τη δίνει που ..... | 3 | 12-01-2011 00:21 |
| Γαύροι ενωθείτε γιατί μας φάγανε | arsy | Αθλητισμός | 11 | 15-05-2010 12:07 |
| Προσφορά ΜΠΟΥΦΑΝ γιατί πλακώσανε τα κρύα. | frits | Ανέκδοτα | 9 | 14-01-2010 21:08 |
| Ποινή γιατί έκανε υπέρβαρο το σκύλο του | skippybi | Ζώα | 5 | 30-11-2009 17:34 |