![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Moυ βγαίνει το time lapsing μηχανολογικό μου...
Mε τον κλάδο μου αυτή τη φορά. Παρακολουθήστε την κατασκευή ενός επιβατηγού αεροσκάφους της ινδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους SpiceJet σ’ ένα time-lapse βίντεο. Το νέο αεροσκάφος θα αναλάβει την αποστολή της σύνδεσης των μικρότερων πόλεων της αχανούς χώρας. Δεν μπορώ όμως και να ΜΗΝ αναφωνήσω: ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΙΝΔΙΑ. Πόσο βλάκας μπορεί να είναι κανείς... ![]() Last edited by ckk; 19-10-2011 at 14:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Θα μπορούσαμε να φτιάχναμε κι εμείς κάτι τέτοιο, στην ΕΑΒ, αν το είχαμε πάρει αλλιώς.... Άλλά όπως είπε και ο GAP, εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ Ινδία....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλικές παρατηρήσεις
:το εν λόγω αεροσκάφος μου φαίνεται γνωστό λόγω του ότι το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά...παρατήρησα στο Video ότι δεν υπάρχουν Ινδοί εργαζόμενοι και το περιβάλλον δείχνει αρκετά "ευρωπαικό". Σε κάποιο σημείο μάλιστα εντόπισα και μια Καναδική σημαία... Λογικά λοιπόν αναφερόμαστε στο Bombardier Dash8 Q400 series που παλαιότερα ήταν γνωστό ως de Havilland Canada Dash 8 ή DHC-8. ![]() Το video μάλλον δείχνει τη κατασκευή του εν λόγω αεροσκάφους κατ' εντολή και λογαριασμό της Ινδικής αεροπορικής εταιρείας...εκτός Ινδίας. Δεν δείχνει να κατασκευάζεται εκεί, Δεν δείχνει να υπάρχει Ινδός εργαζόμενος (ίσως όμως να δουλεύει στις τουαλέτες του εργοστασίου ).Το video καταδεικνύει την ανεπάρκεια της βιομηχανίας των Ινδών να παράγουν αεροσκάφη (ακόμα).... Ας μην βιαστούμε να γίνουμε Ινδία λοιπόν και όσοι έχουν ταξιδέψει στην Ινδία (εκτός τουριστικών προορισμών) θα συνομολογήσουν την απόλυτη εξαθλίωση που ζουν εκεί....
Last edited by vpentza; 19-10-2011 at 14:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πρόχειρα να σου πω ότι υπάρχει – και μεγάλη – aviation industry – στην εν λόγω χώρα. Με βιομηχανίες άμεσα συνδεδεμένες με παραγωγή αεροσκαφών, άλλες με παραγωγή οπλικών συστημάτων των αεροσκαφών, άλλες με υποστηρικτικά ηλεκτρονικά συστήματα, άλλες με έρευνα και ανάπτυξη καινούργιων προϊόντων, και τέλος άλλες με joint ventures, όπως και εμείς εδώ με μεγάλες βιομηχανίες του εξωτερικού. Παραδειγματικά: 1. Hindustan Aeronautics Limited (Hal) 2. Indian Space Research Organisation (ISRO) 3. Defence Research Development Organization (DRDO) 4. Bharat Electronics Limited (BEL) 5. Bharat Dynamics Limited (BDL) Μπορείτε λοιπόν να με αφήσετε να γίνω Ινδός? |
|
|
|||
|
|||
|
ε μην το παρακανουμε οσο ελληνας εισαι με την ιντρακομ και την 1η στον κοσμο σε ναυτιλια χωρα μας αλο τοσο θα θες να εισαι και ινδος..... ειτε ελληνας ειτε ινδος, οπως ειχε πει και ο χαρυ κλιν "εσυ φαε σκ@τ@ λαε" |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Mεγάλη κουβέντα Νώντα. Όντως θα μπορούσαμε να συναρμολογούσαμε κάτι παρόμοιο στην ΕΑΒ. Το έμψυχο υλικό το διαθέτουμε. Για να γινόταν όμως αυτό θα χρειαζόταν όραμα έμπνευση βούληση δράση όποιος πιστεύει ότι υπάρχει έστω και ένα από τα παραπάνω σήμερα στα πολιτικά μυαλά μας παρακαλώ να κάνει ένα βήμα μπροστά !!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Επίσης μην με κάνετε Ινδό, διότι θα έχω και αγώνες F1. Και δεν θέλω ρε παιδί μου...
, , , , , , , , , , , , , , , Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ο τύπος...? |
![]() |
|
|