![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...Ερχεται ενας γραβατωμενος Γερμανος σε ενα Ελληνικο #########,μπαινει μεσα και τον ρωτα η τσατσα:
-Τι θα θελατε; -Μπογω να ντιαλεξω ολα; -Φυσικα... Ρουλαααααα...ελα εδω παιδι μου... Εμφανιζεται μια ξανθια πληθωρικη γκομενα και της λεει η τσατσα να περιποιηθει τα μεγιστα τον Κυριο... Μετα καμμια ωρα βγαινει ο Γερμανος με το μαλλι ανακατεμενο και τη γραβατα στο χερι και παει να πληρωσει... Τον ρωτα η τσατσα:Ολα οκ με το κοριτσι;Το απολαυσατε;... -Ωωωωω ολα καλα ηταν ολα υπεροχα,εντω σας βγκαζω το καπελο...Ομως...χμμμ.Θα μου ντωσεται μια αποντειξη; -Φυσικα κυριε μου,παντα δινουμε... Εντυπωσιασθηκε ο Κυριος...παιρνει την αποδειξη και αμεσως κανει μια κινηση και βγαζει απο τη samsonite μια καρτα -Σας ενημεγωνω οτι ειμαι επιτγοπος του ΔΝΤ και ελεγχω αν ντουλευει σωστα το νεο συστημα φορολογιας... (δαγκωνεται λιγο η τσατσα αλλά μενει ψυχραιμη) -Λοιποοοον.λεει ο γερμανος και αρχιζει να διαβαζει την αποδειξη -Πισωκολητ@ 25ευρω+23% ΦΠΑ...οκ με το νεο ΦΠΑ -Οθωμανικο 30ευρω+23% ΦΠΑ...οκ κι εδω -Καρεκλατο αεροπλανικο 35ευρω+23% ΦΠΑ...οκ,οκ... -Ισπανικη στριφογυριστη 20ευρω+23% ΦΠΑ...οκ... Και ξαφνου σηκωνει το φρυδι και αναφωνει:---ΩΠΑΑΑΑ!!!!Τι εχουμε εντω!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Και γυριζει η τσατσα και του απαντα:να κυριε Εποπτα μου...δεν υπαρχει τοση κινηση τελευταια και το τσιμπουκακι το εχουμε βαλει στα...ροφηματα.... ![]() (πηγε να κανει π@υτανιες στην π@τανα ο Γκερμανος....) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σεμνά............
|
|
|||
|
|||
![]()
και ταπεινά
|
|
|||
|
|||
![]() χαχαχαχα τι είναι πάλι αυτό?? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έπρεπε να του πεί οτι το ΦΠΑ πάει με το μήκος.... αντε με τους ανέραστους!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
παλιό (το έλεγαν αλλιώς βέβαια - προ επιτρόπων)
|
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αναδιατύπωση του Μνημονίου με βρετανική "βούλα" | SenseiG | Επικαιρότητα | 0 | 17-05-2011 21:15 |
Οι εκπτώσεις συνεχίζονται με "μπαράζ" προσφορών | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 03-09-2010 12:43 |
Τον "πάτησαν" με το αυτοκίνητο, γιατί μίλαγε Ελληνικά ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 108 | 26-08-2010 14:47 |
Έζησε για 60 χρόνια με "μεταλλικό πνεύμονα" | georgekostas | Κόσμος | 4 | 02-11-2009 19:49 |
Ντοκυμαντέρ "Earthlings" (ελλ. Γήινοι) με ελληνικούς υπότιτλους | skippybi | Περιβάλλον | 1 | 16-09-2009 00:48 |