![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το καινούργιο σύνθημα της χώρας, μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Dortmund...
Έτσι γ..άνε αυτοί που σας χρωστάνε.
|
|
|
|||
|
|||
|
και..."βαλτε,ολο,το δανειο στον κωλo"
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί παιδί μου μιλάς έτσι...?
Και με τί δικαίωμα νίκησε Ο Ολυμπιακός τους φίλους μας τους Γερμανούς? Πάντα με τρίψιμο χεράκια και χεχεχε. ![]() Επίσης να μπανάρονται άμεσα τα θέματα όσων έχουν διαφορετική άποψη από τον... Ζήκο. Και οι ίδιοι, εν ευθέτω χρόνω. Last edited by ckk; 21-10-2011 at 11:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Μετά αναρωτιόμαστε πως "γίνονται" οι χούλιγκανς... και αν είναι αυτοδημιούργητοι... ή τους οδήγησαν κάποιοι εκεί...
![]() ![]() Νίκο/Δημήτρη... νόμιζω ότι τέτοια θέματα δεν αξίζουν να βρίσκονται καν στο forum πόσο δε μάλλον στην κατηγορία "Αθλητισμός"... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ναι λοιπον,το παραδεχομαι...
![]() ειμαι παλιοχαρακτηρας κι αλητης... ![]() επισης,τρελος χουλιγκανος... ![]() οκ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ας του δωσουν επιτελους την αποζημιωση να ηρεμησει,μπας και ησυχασουμε!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τι δεν κατάλαβες ρε Ντίντο??
Ανοιξε ένα θεμα εσυ με τίτλο «Γ@μιέτ@ι ο Παο κι η Λεωφόρος»… να ανοίξει κι ο Μάνιακ ένα «Γ@μιετ@ι η Τούμπα κι η Θεσσαλονικη»… να ανοίξω κι εγώ ένα «Γ@μιέτ@ι ο Θρήνος κι ο Πειραιάς»… και να μετατρέψουμε το GSForum.gr σε leoforos.gr, gavros.gr κ.ο.κ. Κι όταν θα θες να βρεις ένα θέμα που σε ενδιαφέρει για το ball-joint της μηχανής σου, να ψάχνεις 3 μέρες να το βρεις γιατί θα έχει πάει 47 σελίδες πίσω… άσε που θα γίνει ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη εδώ μέσα και η ποιότητα του forum που με τόσο κόπο έχουν χτίσει κάποιοι… θα πάει στα τάρταρα. Last edited by CPretenteriS; 21-10-2011 at 12:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|