![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα φωτα σας. Εχθες το απογευμα κατεβαινω στην μηχανη, απενεργοποιω τον συναγερμο, βαζω το κλειδι, αναβουν ολες οι ενδειξεις κανονικα, παταω την μιζα, γυρναει ΑΛΛΑ ουτε τσαφ ουτε τσουφ. Το αναβω το σβηνω 2-3 φορες τιποτα. Μπαταρια δεν ειναι σιγουρα γιατι δεν πεφτει καθολου η ταση και ειναι ενος χρονου. Σημερα που τα ειπα με ενα ηλεκτρολογο ειπε οτι μπορει να ειναι απο καποιο προγραμμα του εγκεφαλου η το immobilaiser. Ειναι μοντελο 08, μηπως συνεβη σε καποιον η υποψιαζετε καποιος το γιατι? Η μηχανη θα παει στον μαστορα αυριο το πρωι με την bmw mobile, ευτυχως θα ειμαι στην δουλεια και δεν θα το δω φορτωμενο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο έπαθα κ εγώ προχθές μια φορά το πρωί κ μια το βράδυ, επιπλέον μου αναβόσβηνε το προειδοποιητικό του ABS ενώ η μονάδα δούλευε κανονικά.
Του έκανα ένα reset, έσφιξα κ λίγο τον αρνητικό και όλα είναι οκ, προς το παρόν τουλάχιστον. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ουτε χθες ουτε σημερα και ΟΛΕΣ οι ενδειξεις δουλευουν κανονικα. Ευτυχως εχω το kumco 50
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Βάζω στοίχημα σύγουρα μπαταρία έχει κάψει κάπιο στοιχείο την πάθαμε το καλοκαίρι κανονικά όλες οι ενδείξεις και όμως δεν είχε τα αμπέρ για να πάρει μπροστά. Περιμένω για να μάθω το αποτέλεσμα καλά ξεμπερδέματα.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου "μυρίζει" μπαταρία... Η δικιά μου, καινούργια, και στους 7 μήνες, ξέμεινα από μπαταρία...
![]() Jefe
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανότατη η μπαταρία ...
Αλλά, το kill switch, είναι στο on ??? Ανοιγόκλεισε μια - δυο φορές το σταντ, μήπως φταίει η επαφή του ... Κάνε μια προσπάθεια, να την ανάψεις με καλώδια απ' το αυτοκίνητο ... Αν ανάψει, είσαι σίγουρος για την μπαταρία ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τωρα εμένα γιατί μου βρωμαει antenna ring;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το σκέφτηκα και εγώ αλλά θα του είχε βγάλει ews
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Σωστός. Μου το έβγαλε και εμένα όταν είχα πρόβλημα με το antenaring ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ισχύει η προσωποκράτηση μεταξύ εμπόρων για μεταξύ τους οφειλές | spil | Ελλάδα | 1 | 13-05-2011 12:36 |
Συνελήφθη η υπεύθυνη γιατρός εφημερίας στο Αττικό Νοσοκομείο | ortho | Επικαιρότητα | 17 | 03-05-2011 13:24 |
Βρέθηκε η λύση για τους μετανάστες. Να μεταφερθούν στη Βουλή.(με φωτό) | Samior | Χιούμορ | 15 | 06-03-2011 22:33 |
Η μεταμόρφωση της Ελλάδας μετά το 2010 -του κ. Στάθη Ν. Καλύβα καθηγητή του Πανεπιστη | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-07-2010 19:04 |
το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 00:57 |