![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαι ενώ στο μυαλό μου μονοπωλεί το προδιαγραφόμενο ταξίδι της επόμενης εβδομάδας στη Βουλγαρία διεπίστωσα πως είναι κρίμα να μείνει αυτό το ΣΚ ανεκμετάλευτο:
Βρισκόμενοι ήδη στην Ακτάτα Αχαίας αποφασίσαμε με το κορίτσι να φύγουμε αύριο (Σάββατο) το πρωί και διασχίζοντας τη Πελλοπόνησο κάθετα να καταλήξουμε στη Καλαμάτα. Κυριακή επιστροφή απευθείας Αθήνα. Ιδού και η διαδρομή μας Ακράτα, Ελλάς προς Καλαμάτα, Ελλάς - Χάρτες Google Πρώτη στάση για καφέ στο όμορφο Πλανητέρο εφόοσoν θα έχουμε περάσει από τη λίμνη του Τσιβλού και το διάσημο πάσσο Περιστέρας (με σεβασμό στο νονό του... Ko Siraxanz ![]() Και από εκεί Βυτίνα ....Δημητσάνα...και τέλος Καλαμάτα! Καλές Βόλτες σε Όλους! Kosttis |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό δρόμο να έχετε.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό ...
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα καλό σας ταξίδι και προσοχή...
Βλέπω έχεις διαλέξει πολύ όμορφη διαδρομή! |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα καλα να περασετε καλο καφεδακι στο χωριο του Παππου μου το Πλανητερο.Ελπιζω να παω και εγω συντομα γιατι εχω να παω πολυ καιρο....
![]() Καλο δρομο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλό δρόμο Κωστή καλά να περάσετε . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφη μέρα η σημερινή!
Αν εξαιρέσουμε βέβαια το ότι ακυρώθηκε η επίσκεψή μας στη Καλαμάτα γιατί οι εκεί φίλοι μας είχαν έκτακτες υποχρεώσεις, εμείς (εγώ, η Χριστίνα και η μηχανή μας) δεν το βάλαμε κάτω! Σχεδιάσαμε ημερήσια βόλτα με επιστροφή Ακράτα. Το πρωί ο Χελμός ήταν κλειστός από μαύρα σύννεφα! Φοβηθήκαμε για βροχή αλλά ξεκινήσαμε με την ελπίδα πως θα ανοίξει! Κάναμε μια πρώτη στάση στη λίμνη του Τσιβλού. Όπως πάντα η λίμνη πανέμορφη! Χαζάψαμε λίγο, βγάλαμε και φωτογραφιούλες και συνεχίσαμε. Ανάβαση λοιπόν για Περιστέρα, όμορφα τοπία και απίστευτη θέα! Προσοχή για όσους περάσουν από τα μέρη αυτά στο οδόστρωμα γιατί κατολισθήσεις έχουν φέρει πέτρες κάθε μεγέθους! Ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε στη κορυφή! Άνοιξε ο καιρός και ένας φοβερός ήλιος μας περίμενε να μας ζεστάνει ( 7 βαθμούς έδειχνε το θερμόμετρο). Διασχίσαμε το πάσσο και επισκεφτήκαμε το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων για επιθεώρηση προόδου προετοιμασίας του κέντρου ενόψει της χειμερινής περιόδου ![]() Κάτι γίνεται εκεί και η φετινή σεζόν αναμένεται ακόμα καλύτερη από τη περσινή! Όσοι πιστοί πρεσέλθετε με τις πρώτες χιονοπτώσεις ! Έπόμενη στάση τα σπήλαια λιμνών. 9 ευρώ εισητήριο και πολύς κόσμος ...κόντρα στη κρίση...να γεμίζει το πάρκινγκ και να περιμένει τη σειρά του για να επισκεφτεί το σπήλαιο! Γνώμη μου βέβαια αλλά δεν άξιζε τα λεφτά του. Τραγική ξενάγηση και πολύ μικρό για 9 ευρώ το άτομο! Μ' αυτά και μ' αυτά πεινάσαμε. Το μενού έλεγε πέστροφα στο φημισμένο Πλανητέρο! Επισκεφτήκαμε λοιπόν την ομώνυμη ταβέρνα και το κατ' ευχαριστηθήκαμε! Για το χωριό και τη φύση τα λόγια είναι περιττά! Πλατάνια, τρεχούμενα νερά, απίστευτη ομορφιά! Κάπως έτσι κύλησε η μέρα και μέσω Καλαβρύτων πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Άντε και στα επόμενα με υγεία.... Καλούς δρόμους σε όλους! Kosttis |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε και στις επόμενες Κωστή !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
πάλι καλά ήτανε, κ στα επόμενα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφη βόλτα στην ελλαδαρα μας.....πάντα ετσι
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χάρτης ή GPS για Αν.Πελοπόννησο!! | chrisGSA | Info για Πελοπόνησο | 7 | 22-10-2011 21:59 |
Βόλτα Κυριακή 13/03/2011 στην Κεντρική Πελοπόννησο. | siraxanz | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 71 | 15-03-2011 13:22 |
Επιτέλους!!!! Η Πελοπόννησος στο φεγγάρι!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 4 | 10-07-2009 14:57 |