![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ (και τα καλά να λέγονται) στην αντιπροσωπεία BMW SERVIN Κρήτης και ιδιαίτερα στον μηχανικό της Δημόπουλο Γιώργο (εξαίρετο τεχνικό) που ο ίδιος διαπίστωσε πρόβλημα στο διαφορικό της RT μου (στα 4500 χλμ παρακαλώ) που εγώ δεν άκουγα καν, 1 μήνα πριν βγώ από την εγγύηση και με προσπάθειές του και την βοήθεια της αντιπροσωπείας έγινε πλήρης αντικατάσταση (όχι μόνο στο φθαρμένο λουρεμάν) με ΝΕΟ 2012 διαφορικό άλλης τεχνοτροπείας με αυτολυπενόμενο ρουλεμάν κλπ.
Σημειωτέον η μηχανή είχε αγορασθεί από Αθήνα. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο στον Γιώργο τον Δημόπουλο και στην Servin Κρήτης Εύχομαι να έχουν όλοι οι πελάτες τους την ίδια αντιμετώπιση
Όσο για σένα Νίκο καλό θα είναι το μωρό να το κυκλοφοράς πότε πότε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ σωστή αντιμετώπιση. Μπράβο.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευγε στο Γιωργακη μας!!και αυτα πρεπει να λεγονται!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν είχαμε τον Γιώργο δεν ξέρω τι θα κάναμε στο Ηράκλειο...
![]() Τέλος καλό όλα καλά για το RT (είχα βαρεθεί να το βλέπω πάνω στη ράμπα ξεκοιλιασμένο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο για την άψογη αντιμετώπιση,
τόσο στη Servin, όσο και στον Γιώργη ! |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ ένα δικό μου ευχαριστώ στο Γιώργο Δημόπουλο που δύο φορές με έχει βγάλει από δύσκολη θέση σε μη αναμενόμενα τεχνικά προβλήματα της δικής μου BMW.
|
|
|||
|
|||
![]() Τελικα μεσα στην σαπιλα της Ελλαδας υπαρχουν και ΑΝΘΡΩΠΟΙ με μπεσα και α@@@@δια.Θελω να πιστευω να μην ειχε συνεπιες ο Γιωργος μετα την γνωματευση στο rt του φιλου μας,μιας και η εγγυηση ελιγε σε 2 μηνες.Αν μας διαβαζεις Γιωργο να σε ευχαριστησω και εγω για την πραξη σου μιας και τετοιες πραξεις σπανιζουν.......Ενα μεγαλο χειροκροτημα:sm5::sm5::sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
![]() ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΕ ΑΛΑΧΤΕΙ!!!!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 11:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 02:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 12:04 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 20:51 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 13:20 |